20121113

joulu tulee tänäkin vuonna ja muutama muukin juttu

Joillekin päiville kertyy se kaikkien muiden päivien ylijäämä. Ei mitään kokonaisia projekteja vaan pientä silppua sinne sun tänne. Banneri tuonne, puhelu tänne, viimeistely tonne ja vähän saksia tähän. Sekalaisia keskustelunpätkiä ja epämääräisiä sähköposteja. Yleensä tällaiset päivät ovat melkein raskaampia kuin ne paahdetaan kaasu pohjassa yöhön asti -versiot mutta tänään on toisenlaista. Tunnelma on sekavuudesta ja sirpaleisuudesta huolimatta letkeä ja lämmin. Kahvi hyvää ja ideointi rauhallista, selkeästi voimia uusiin koitoksiin keräävää. Tyyntä ennen myrskyä kai.


Vaan jottei menisi ihan silpuksi niin minulle valkeni juuri, että joulu tulee tänäkin vuonna. Tai silpuksi tässä oikeastaan mentiinkin sillä muistatteko viime vuonna lanseeratut herkulliset kortit, joista on joku haukannut palasen jos toisenkin? Ne palaset lojuvat nyt tuossa pöydällä ja kortteja saa taas.


Loput Ilmassa-julisteetkin lähtevät alehintaan, olivat kärsineet muutosta ja reunoissa on vähän kulumaa ja nirhaumaa. Näppärä kehystää tai peittää elämän jäljet vaikka leikkaamalla ne pois. Näitä en teetä enää eli nyt on viimeinen tilaisuus tämän osalta.


Kysytty sydänjulistekin ilmestyy vihdoin valikoimiin. Nyt kun pääsin oikein vauhtiin niin mitäs kaikkia julisteita ja kortteja tässä onkaan toivottu myyntiin? Karkkikalloa ainakin? Ehdota alle ja pistän tuulemaan. Sydämiä voi ennakkovarata sähköpostitse, otan niistä pienen erän joulukuun alkuun joten varaamalla varmistat omasi. Ja jotta helsinkikeskeisyys olisi huipussaan, postikulut voit välttää noutamalla ostoksesi täältä työhuoneelta.

///

13 kommenttia:

 1. Pahanilmanlintuja ehdottomasti painoon.
  -Miia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saisiko olla kortteja vai julisteita? :D

   Poista
  2. Julisteena tietty :)
   -Miia

   Poista
 2. Oisko sulla lounaspaikkaehdotuksia sun työhuoneen nurkilta? Olen tulossa sinne palaveriin ja se puoli kaupungista on ihan outoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä käyn vähän huonosti ulkona lounaalla. Jos sushi maistuu niin Bulevardille ihan Aleksanterinteatterin kulmille on avattu uusi sushiravintola Makki Makki, jota voin lämpimästi suositella. Olen hakenut sieltä monet kerrat lounasta ja palvelu on erittäin ystävällistä ja ruoka hyvää. :)

   Poista
 3. Minua kiinnostaisi kovasti karkkikallo-juliste!! :-) Ja miksi ei tuollainen sydänkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Karkkikallo on näillä näkymin tulossa myös, sitä on kyselty niin paljon. :) Kokotoiveita ja toiveita siitä, onko se juliste vai kortti voi toki esittää myös. :)

   Poista
  2. Iso, iso karkkikallo-juliste nyt näin alkuun ainakin!! Meidän yksi seinä ihan huutaa tyhjyyttänsä sitä. :-) Sydänkin kiinnostaa julisteena.

   Poista
 4. Haluaisin hirveästi semmoisen Päättäväisen pienen ketun. Joka oli sen Murjottavan laaman kaveri. Ihastuin päättäväiseen ilmeeseen niin täysin :)
  Ja Karkkikallo- juliste kanssa! Pliis?

  VastaaPoista
 5. Karkkikalloa ja pahanilmanlintu! oooh :)

  VastaaPoista
 6. Puhekuplakortteja, joo!

  VastaaPoista
 7. Kettujuliste ja karkkikallosta kortteja!

  Newbie

  VastaaPoista
 8. Noniin, karkkikallot kehissä! Muut toivotut seurannevat perässä piakkoin. :)

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!