20121119

hasta bagnanas

Käsittämättömän tavaramääräni siirtely paikasta toiseen ei tunnu loppuvan mutta onneksi sitä helpottamaan saa aina välillä vähän tyylikästä ja reilua apua. Bagnanas on oudosta nimestään huolimatta reilua kauppaa kannattava kassifirma (ei siis banaanipuoti), jonka printeissä on kauan kaivattua jujua. Banaanimestarit työllistävät reiluin periaattein Euroopassa ja materiaalikin on yhtä reilua luomupuuvillaa.


Printtipuolella on useita tekijöitä ja valikoima laajenee koko ajan. Sain valita itselleni yhden kassin ja pähkäilin kyllä valehtelematta aika kauan, että mikä näistä muuttaa meille. Olin jo kallistumassa oranssivioletin pupun puoleen (joka sopisi muuten mainiosti jänishousuisen O:nkin tavaroille) tai sosiaalista mediaa kommentoivan kissanpennun kotiuttamiseen mutta lopulta mustavalkoinen Alice Växer Upp vei voiton.

Kangas on jämäkkää, alkuperän tietäminen rauhoittaa mieltä, painomustekin on ympäristöystävällistä ja mukaan mahtui taas melkoisesti enemmän tavaraa. Iso plussa puolipitkistä kantokahvoista, joista kassin saa rennosti myös olalle. Hintakaan ei päätä huimaa, itse taidan joulupukin säkkiä täyttää myös muutamalla.


Olisipa minulla ollut tämä jo Flown aikaan!


///

1 kommentti:

  1. Mie törmäsin näihin kasseihin Porvoossa taannoin. Tykästyin tosi paljon näihin, varsinkin siihen anti-Hello Kittyyn. :-)

    VastaaPoista

Kerro ihmeessä!