20121117

0123456789

Dear Joulupukki ja/tai haltiakummi.

Onko ihan normaalia, että missaa Maison Martin Margielan malliston lanseerauksen H&M:llä? Ei minustakaan.
En haluaisi maksaa kolminkertaista hintaa kuitenkaan Ebayn puolella vaikka käyvällä summalla voisin tämän haaveiden kohteen lunastaakin. Jos siis näet jossain yksinäisen hopeanvärisen Candy Wrapper -clutchin niin sen voi toimittaa allekirjoittaneen osoitteeseen tai vaikkapa työhuoneelle.
Jos karkkipaperipussukkaa ei etsinnöistä huolimatta löydy voit lohduttaa minua samaisen suunnittelijan hajuvedellä.


3 kommenttia:

 1. Mä halusin sen nahkalaukun, jossa se pohja oli käännetty taskuksi, mutta en päässyt nettikauppaan. Onneksi yksi kaveri pääsi, ja sai sen tilattua mulle, huh.:)
  Täällä oli hyvä juttu tuosta MMM kamppiksesta:
  http://fashionista.com/2012/11/margiela-x-hm-launches-with-little-insanity/

  VastaaPoista
 2. Heissan! Mun blogissa on sulle tunnustus. :) http://petranmaailma-kivoijutui.blogspot.fi/2012/11/tunnustus.html
  Olet joskus kirjoittanut blogihaaste- ja tunnustusahdistuksesta, joten sanon samantien, ettei sun tarvitse jakaa tätä eteenpäin. Tämä vaan piti jakaa suosikkiblogeille ja sun blogi sattuu olemaan mun top-5:ssä, joten en voinut olla jakamatta tätä sulle. Ja itse asiassa olisi kyllä mielenkiintoista kuulla käytätkö sä post it -lappuja?

  VastaaPoista
 3. Mullekkin kävi samalla lailla :( kuudentoista päivä tajusin, että se oli eilen, ei huomenna. Gir! Haaveilin untuvapeittotakista, johon ei kyllä olis oikein ollut rahaa, joten pitäs kai olla tyytyväinen horosta päästä :) Mutta ymmärrän tunteesi, voi meitä raukkoja!
  M

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!