20121025

tikkailla (ja) taiteilua

Siivouskaupan näyteikkuna sai tänään uusia somisteita valkoisella tussilla. Eilen illalla enteillyt kuume sai varmasti myös uutta pontta tikkailla taiteilusta pakkasessa tai ainakin aivan hiton hyytävässä säässä. Tussitkaan eivät toimineet ihan toivotulla tavalla lämpötilasta (tai hytisevästä piirtäjästä) johtuen. Ehkäpä otan uusintakierroksen hieman lämpimämpänä päivänä, paksummilla tusseilla ja ilman buranaa. Jälkikin olisi varmasti ihan toista kuin nämä tämänpäiväiset huojuvat viivat ja tikkuiset tekstit.
Ikkunapiirroksen lisäksi myös vanhan puisen kaapin takaseinään kiinnitetyt kotisiivouslaput ovat allekirjoittaneen käsialaa. Vietin rattoisia hetkiä viime yönä pohjapiirroksia pinnistäen mutta lopputulos niiden osalta on mielestäni oikein raikas ja toimiva. Myymälän sisustusta luotsaava Tomppa oli tempaissut ne pyykkinaruille(!) paikalleen jo heti aamusta. Minä kiipesin tikkaille hieman myöhemmin neiti assistentin opastaessa topakasti lasin toiselta puolelta.
Poikkea ihmeessä paikan päälle tarkastamaan työn jälki tai tilaamaan vaikka tuo mainittu kotisiivous. Minä pysyttelen huomisen visusti sängynpohjalla ja haaveilen siitä, että joku siivoaisi meilläkin.


///

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä!