20121026

talvi yllätti mustaan mieltyneen bloggarin

Ensilumi satoi maahan ja avaamattakin talvivaatepussukoita vaatehuoneen perältä tiedän, että kaikki sieltä löytyvät takit ovat viime vuoden varsin kulahtanutta ja loppuunkulutettua mallia. Samaan aikaan rakas yltiöpäisen tilava laukkuni alkaa ratkeilla saumoistaan. Mitään en myönnä, ihme touhua ettei yksi laukku kestä muka jokapäiväistä käyttöä ja täyteen sullomista läppärillä, järjestelmäkameralla, miljoonalla piuhalla, vaihtovaatteilla, meikkipussilla, tablettitietokoneella, muistikirjalla, lompakolla, kuiteilla, nenäliinoilla, puhelimella, kynsilakoilla ja kaikella sillä muulla mitä on pakko olla mukana.


Kuvat: Sujinkang

Flunssaisena on tietenkin näppärää surffata ympäri internetin ihmemaata kahvia siemaillen ja haaveilla samalla talvivaate- ja laukkuvalikoiman uusimisesta. En pistäisi ollenkaan pahakseni yllä olevia Etsystä löytyviä oudon mallisia takkeja tai tätä Objectin valikoimassa olevaa mustaa ihanuutta. Etsyn versioissa tosin huolettaa paksuus, joka hyvin todennäköisesti on enemmän kepeä syyssää -osastoa kuin tarvittavaa eskimomallia.

Kuvat: Object

Uudeksi kaiken nieleväksi kassiksi olen kaavaillut jo pidemmän aikaa Lumin Supermarket Bagin XL-versiota mutta kukkaronnyörit tulevat vähän vastaan tätä haavetta. Varsin vikkeläksi kakkoseksi nousi äsken yllä mainitun Objectin mainoksesta bongaamani pussukka. Siinä on vähän samaa henkeäkin kuin nykyisessä veskassani. Siis siinä hajoamispisteessä olevassa, joka ei ehkä kestä enää ensi viikon palavereissa juoksemista.


Kuva: Lumi


Kuvat: Object

O:n talvivaatevarustus on ihan yhtä puolitiessä kuin minunkin. Välikausivaatetus on kunnossa kevääseen asti mutta keskitalven (tai näemmä alkusyksyn!) pakkasiin pitänee olla jotain vähän tuhdimpaakin. Mieli tekisi kovasti tuota Mini Rodinin muhkeaa mustaa eikä vähiten värin takia. Jälleenmyyntiarvon säilyminenkin kieltämättä houkuttaa sillä kyllä tuokin aikamoisen siivun minun budjettiini tekisi. Vaan on se aika ihanakin!

Kuvat: Mini Rodini

Millaisin varustein sinä olet varautunut talveen? Sano hei etten ole ainoa, joka vasta nyt havahtui tähän katalaan joka vuosi ilmestyvään sesonkiin. Tai vielä parempi, vedä takataskustasi joku reipas alekoodi yllä mainittuihin varusteisiin ja piristä sekä flunssapäivääni että lompakkoani.

2 kommenttia:

  1. http://www.pikkuotus.fi/product/94/mini-rodini---lightning-overall Tuolla satuin just näkemään alella tuon salamapuvun. On se aikas nam. ;)

    VastaaPoista
  2. Niilo ilon nettikaupassa bongasin tuon haalarin. Siellä on kuun loppuun toppavaatteet -25%. Kokoja en huomannut katsoa että mitä mahtoi olla jäljellä. Mä kun kiireessä kävin bongailemassa meille talveen Mono Kidsiä!

    VastaaPoista

Kerro ihmeessä!