20121009

poweria ja pointtia

Ilmoitusta ilmoituksen perään, mainosta mainoksen jälkeen. Tänään on ollut työntäyteinen rutistus ja rutiinitkin vielä vähän hukassa. Olo on kuitenkin hyvä ja varma. Täällä minä olen oikeassa paikassa. Ja kotonakin enemmän kun saan olla välillä täällä. Keskittyä yhteen asiaan kerrallaan. Toimenkuvakin venyy ja laajenee hetki hetkeltä. Juuri nyt en halua nähdä enää yhtään millimetrimittaa, väriprofiilia enkä uutta tiedostoa johon niitä millimetrejä pitää syöttää.


Tanakka työrupeama alkaa kuitenkin tuottaa tulosta. Huomiselle jäi vain ihania käsin piirrettäviä asioita. Ja maanantaina avataan sivusto, jota nyt kuumeisella kiireellä rakennetaan. Kalpeat kasvot heijastuvat näytön tähtisumusta. Mutta mustimmatkaan silmänaluset eivät voi hälventää sitä iloa ja riemua mitä tästä saan. Tästä kaikesta mitä nyt on menossa.


Välillä on tosin käytävä nukkumassakin. Asiakkaani äskeisen sähköpostin sanoin, muuten ei ole kohta poweria eikä pointtia. Se diashow jääköön huomiseksi, siihen on tilattu taikapölyä. Sitähän täällä on suorastaan laatikoittain. Oikea taikapölyn alkulähde tämä ikioma työtila jossa määrään vain minä. Ja kyllä täältä varmaan kaikenlaista pölyistä alkaa blogiinkin syntyä kunhan pääsen sinuiksi tämän uuden elämän kanssa. Etunenässä se paljon kyselty kirahvibongausarvonta. Malttakaa rakkaat ihan hetki vielä.

2 kommenttia:

  1. Ei nyt liity tähän postaukseen mitenkään. Mutta sinähän tykkäsit niistä koottavista paperieläimistiä? sekä kalentereista?

    No nyt joku keksi yhdistää ne! Muutenkin aivan ihania kalentereita eikä mitään jörkyttäviä summia vaativia.

    http://www.paper-source.com/cgi-bin/paper/item/2013-Zoo-Calendar/3205.001/201385.html

    VastaaPoista
  2. Oletko jo ilmoittanut Käräytä kirahvi -kilpailun voittajan? :)

    VastaaPoista

Kerro ihmeessä!