20121020

maailman pitkäpinnaisin kuvaaja vol. II

Muistatteko vielä maailman pitkäpinnaisimman ja parhaimman lapsikuvaajan, Piritta Lipiäisen, jonka luona vierailimme vuosi sitten? No Piritta ainakin varmasti muistaa meidät, sen verran haastavaa kuvaustilanteessa oli. Vaan enpä tiennyt, että se oli vasta alkusoittoa se.


O on kulkenut kaksi vuotta mukanani ja mukanamme ties missä tapahtumissa, kahviloissa, kulkuvälineissä, ravintoloissa, palavereissa, kylässä ja kaupungilla ongelmitta muutamaa varsin inhimilliseksi luokiteltavaa huonompaa hetkeä lukuunottamatta. Vaan viepä hänet keskelle satumaailmaa, joka on täynnä leluja, jossa saa limsaa, tikkarin, saippuakuplia, polkuauton ja melkein mitä tahansa mitä kuvitella saattaa ja mitä Piritta on Tukholman kirpputoreilta sinne vuosien varrella kantanut.


En tule, en ole, en istu, EN, en syö, en seiso, en oo, EN EN EN, ei haluu, ei ota, ei tule, EIEIEIEIEIEI, en pidä, en puhalla, eneneneneneneneneneieieieieieieiieiei.

Piritta itse kehui O:ta kuvaukselliseksi, en malttanut olla tokaisematta, että niin, aattele jos se olis vielä yhteistyöhaluinenkin. En suoraan sanoen käsitä miten tämä huippunainen oikein sai tällaisia kuvia siitä huutavasta ja rääkyvästä kaksivuotiaasta uhmamytystä, jonka minä siellä studiolla näin. Jos olisi olemassa superlatiivi sanalle pitkäpinnaisin, käyttäisin sitä nyt. Sillä lopputuloshan on jälleen kerran hurmaava. Saa nähdä pitääkö sananlasku paikkansa ja kolmas kerta toden sanoo sitten vuoden päästä.28 kommenttia:

 1. Aivan mahtavia kuvia, etenkin tuo toisiksi alin hattukuva on ihana!

  VastaaPoista
 2. Ihan mielettömiä. Mun lemppari on saippuakuplakuva. <3

  VastaaPoista
 3. No vau, ihan uskomattomia kuvia! Kyllä, lapsi on ehdottomasti kuvauksellinen, ja kyllä, kuvaaja on ehdottomasti erinomaisen hyvä. :) Tosi upeita otoksia!

  VastaaPoista
 4. Uskomattoman hienoja kuvia! Harmittaa tosi paljon, ettei moista Pirittaa osunut kohdalle (enkä tajunnut etsiä) siinä vaiheessa, kun oma lapsi oli tuossa iässä. Todellisia aarteita!

  VastaaPoista
 5. Oi härreguud miten söpö O ja miten ihania kuvia! Hyvä tulos, vaikka ilmeisen hankala setti. Nice nice nice! Ja kiitos vielä viimeisestä :)

  VastaaPoista
 6. O on ehkä suloisin lapsi maailmassa, ihania kuvia!♥

  VastaaPoista
 7. Upeita kuvia! Kaunis lapsi, ja todellakin niin kuvauksellinen! Aivan ihania :)

  VastaaPoista
 8. Voi että, miten ihania! Ihanhan tässä sydän sulaa noiden silmien edessä. <3

  -Minsi

  VastaaPoista
 9. Oliko O täälä Lempäälässä kuvattavana? :) mahtavia otoksia! Piritan kuvailut on kyllä tullut tutuksi viimeisen vuoden aikana, ja joka kerralla ei voi muuta sanoa kuin "VAU!"

  VastaaPoista
 10. Voi taivas miten upeita!! Ja aivan käsittämättömän suloinen tyttö <3

  VastaaPoista
 11. Aaaah, tuo viimeinen kuva on NIIN suurennuskamaa!

  Mulla oli tämän bloginpohjalta pitkään Piritta Lipiäisen sivut kirjanmerkeissä sillä ajatuksella, että Ilsan 1-vuotiskuvat otetaan sitten siellä. Finanssiongelmien vuoksi se nyt kuitenkin jäi, mutta ehkä ensi kesänä sitten. Olen erittäin allerginen kuivahkoille pönötyskuville, mistä ei näy lapsen persoona. Mielestäni mutruinen tai mietteliäs ilme on paljon parempi.

  VastaaPoista
 12. Aivan mahtavia kuvia! :)

  VastaaPoista
 13. Mulle tulee tuosta alimmasta mv-hattukuvasta mieleen IMAGE-lehden kansikuva :)

  VastaaPoista
 14. Aivan ihania,kyllä Piritta vaan osaa. minustakin tuo hattukuva on todella upea ja todella kaunis tyttö.

  VastaaPoista
 15. Kummipoitsu oli käyny kans Pirittalla kuvattavana ja kysyin tolta mieheltä, että eikö ihan vaikka vaan siks hankittais lapsia, että saatais noin kivoja kuvia :D Tuo tosin oli sitä mieltä, että toistaiseksi noi kummipoitsun kuvat hyllyillä riittää. Niin mahtavia kuvia että vau.

  VastaaPoista
 16. Ihan mahtavia kuvia, ensimmäinen on äärimmäisen kaunis :)

  VastaaPoista
 17. Ihana tyttö, tosi kuvauksellinen ja Piritta on kyllä aivan mahtava, pitkäpinnainen ja idealisti. Upeita kuvia! Onnea kaksivuotiaalle.

  VastaaPoista
 18. Uskomattoman ihania kuvia:)! Tuolilla istuminen ja ikkunasta katsominen ovat erityisen ihania.

  VastaaPoista
 19. tuo ensimmäinen kuva on aivan mahtava! käsien asento on aivan ihana.

  VastaaPoista
 20. Apua, kuinka ihania!! Jos joskus meinaat luopua tosta Höön Liina-mekosta niin ostan sen riemusta kiljuen! :) Onnittelut 2-vuotiaalle O:lle!

  VastaaPoista
 21. Aivan upeita kuvia! Mutta niin on kyllä myös monet sun itse ottamat täällä blogissa! :)

  VastaaPoista
 22. Nyt on ihan pakko kommentoida, että vaikka yleensä karsastan kaikkia lapsijuttuja ja ylipäätään lapsia, niin teidän O kuulostaa kyllä just sellaiselta muksulta josta jopa minä saattaisin tykätä. Ja tämä on siis äärimmäinen kehu. Ja kuvat on upeita, miten tuolla lapsella on noin järkyttävän suuret silmät? O_O

  VastaaPoista
 23. Mieletöntä, todella upeita kuvia! Noista on kyllä iloa sitten vuosia myöhemminkin :)

  VastaaPoista
 24. On hienoja kuvia! Kaksi ylintä ja kaksi alinta ovat omia suosikkejani :)

  VastaaPoista
 25. Niin kaunis tytär sinulla!

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!