20121029

kaupunkihame

Muodin ja vaatemallistojen supernopeaksi kasvanut kiertonopeus ei todellakaan ole enää mikään uutinen. Näin tavallisen shoppailijan näkökulmasta kyseessä ei ole kuitenkaan pelkästään haitta vaikka välillä joku pakko saada -ihanuus meneekin tästä syystä ohi silmien. Siitä ei kauan ole kun vilkuilin Gina Tricotin tangoilla yhtä sun toistakin peruskaapua ja arkilegginsien kanssa sopivaa asustetta. Ja kun poikkesin seuraavan kerran, ne kaikki olivat alerekissä puoleen hintaan.


Kannoin kassalle aikamoisen kasan sävy sävyyn sopivaa perusvaatetta. Sitä mitä voi laittaa päälle kun aamulla unitokkurassa tajuaa, että työhuoneelle ei voikaan mennä pelkissä kalsareissa. Vaikka eiväthän legginsit nyt niin kovin kaukana kalsareista ole. Onneksi on pitkänmalliset tunikatopit niin on ainakin takamus piilossa jos ei muuta.


Alelöytökasasta löytyi myös jotain muuta takapuolen peittämiseen soveltuvaa. Kaupunkikuvaa kuvaava printtikuosinen hame on kuin tehty kaupungilla kiirehtimiseen. Ja tietysti puettavaksi töihin sinne ytimeen. Varsinainen kaupunkihame. Minä, takamukseni ja lompakkoni kiitämme.


2 kommenttia:

  1. Oi, onpa kyllä ihana printti hameessa!

    VastaaPoista
  2. sovitin tota päällimmäistä kolttua viime viikolla ja totesin, että ei mulle, mutta kottaraiselle passais :D

    VastaaPoista

Kerro ihmeessä!