20121027

juhlaputken muhkea alku, ainoa loves siivouskauppa

Ja nyt hyytävän lauantaipäivän ratoksi palataan hetkeksi ajassa taaksepäin ja luvassa on sitä luvattua aiemman juhlaputken kuvatykitystä. Aloitetaan yhteenmuuttokemuista, jotka pidettiin tuolla kuun alkupuolella uuden työhuoneeni kunniaksi. Ainoa Graphic Design ja Siivouskauppa ne yhteen soppii, nyt pantu yhteiseen koppiin. 

Kun työhuoneeni muutto varmistui, oli julmetun muuttolaatikkokasan siirtämisen ja monen muun mutkan lisäksi samantien to do -listalla tuparit. Tärkeimmät ensin tietenkin. Pykäsimme pippalot pystyyn melkoisella kiireellä mutta niinhän sitä sanotaan, että on kätevää kutsua ihmisiä kylään, tulee siivottua ja laitettua paikat kuntoon. Siivouskaupan väki siivosi (hehheh) oman puolensa paraatikuntoon ja minä setvin muuttokuormia toisensa perään jotta eräänä sateisena perjantaina saimme toivottaa tervetulleiksi kaikki halukkaat tutustumaan tähän uuteen kombinaatioon.Perjantaiaamu alkoi puurotarjoilulla, yön yli haudutetulla luomupuurolla ja Nespresson uudenkarhean U-koneen kahvilla. Nespresso halusi varmistaa minun kahvinsaantini tuomalla meille Siivouskauppaan tämän mainion mustan kapistuksen termarissa seisoneiden sumppien sijaan. Ja me halusimme tarjota tämän mahdollisuuden muillekin kuin minulle joten masiina muutti suoraan paraatipaikalle eli myyntitiskin päätyyn. Siellä se on muuten edelleen, eli poikkea ihmeessä Nespressolle jos satut olemaan kulmilla.Juhlapäivän kunniaksi meillä oli myös kunnia saada paikalle valloittava barista Janika kertomaan lisää näistä kahveista ja kone olikin kovassa käytössä aamusta yöhön asti. Tarjottavat eivät tosin jääneet pelkkään puuroon ja kahvitteluun, P oli anoppini kanssa pyöräyttänyt edellisenä yönä aivan mielettömiä rieskarullia kolmessa eri maussa ja niiden kyytipojaksi oli jääkaapillinen makoisia Bionade-luomulimuja. Lisäksi etenkin alle metrin mittaisiin vetosivat kovasti kultakääreiset sydämet, joita oli teräskulhoissa ripoteltu joka puolelle.

Itse aloitin aamuni istumalla jännittyneenä meikattavaksi. Tämä ei todellakaan kuulu tavallisesti repertuaariini ja katselinkin hieman kummissani kun alan guru levitti koko lasipöytäni täyteen tarvikkeita. Kun Siivouskaupan väkeä alkoi saapua, sanoin meikkitaiteilijalleni, että teethän minusta nyt ihanan ja kauniin ja nuoren ja nätin jotta voin mennä sitten tervehtimään. Tähän meikkaajani totesi tyynesti puuterihuiskua heilauttaen, että laita kuule sähköpostia. Ei tarvinnut onneksi turvautua mailitse asiointiin sillä lopputulos oli varsin huoliteltu. Erilainen ehdottomasti kuin mitä olisin itse saanut aamulla kylppärissä aikaan mutta vallan kaunis ja etenkin kestävä.
Teinpä päivän aikana myös kirahvikassibongauksen kun aamulla kommenttiboksissa käynnistään kertonut lukijakin pyrähti paikan päälle. Eräs vieraista puolestaan kysyi, että voiko tällaisena päivänä puhua työasioistakin. Tottakai voi, vastasin ja istuimme neuvottelutilan lasipöydän ääreen. Siinä pistettiinkin sitten pakettiin monen monta tulevaa projektia, en malta odottaa, että pääsemme alkuun.


Tihkusade verotti hieman aamupäivän kävijämäärää mutta iltaa kohti meno vilkastui kummasti. Minun tärkein vieraani saapui pilkullisessa takissaan ja juoksi samantien syliin. Olimme jotenkin niin keskittyneet siihen, että onnistuvatko juhlat näin lyhyellä varoitusajalla, etten ollut itse ehtinyt ollenkaan edes ajatella olevani jotenkin onniteltavassa asemassa. Hämmennyin suuresti kun kukkakimppukokoelma kassakaapin päällä kasvoi ja P:n sanoi ohimennen, että nauti nyt, tämä on sun suuri päivä. Kirjanpitäjätyttöni tuli suklaan ja kukkien kanssa ja totesi, että hän on kuullut, että naisille kuuluu viedä kukkia ja suklaata. Voi kuule, ihan oikeassa olet!Lahjuksia toi myös iltarientoihin luomulimun voimin liittynyt Sascia, joka toi blogiuskottavaa luomuskumppaa mustakeltaisessa pullossa. Kyllä naiset selkeästi tietävät mitä naiselle (bloggaajalle) pitää tuoda.
Koska kemut pidettiin Siivouskaupassa, ei ollut ihme, että keskustelu rönsyili tuon tuostakin siihen aihepiiriin juhlakansan pyöriessä myös myymälän puolella ja tekipä siellä joku ostoksiakin. Eritoten puhuttivat pesupähkinät sekä ylipäätään koko huima valikoima aina jouluntuoksuisesta yleispuhdistusaineesta pyykin sekaan laitettaviin magneettipalloihin. Sascian kanssa mietimmekin, että olisipa muuten melkoinen imagonkohotus kestovaippaluomuruokakantoreppumutsille jos voisi sanoa pesevänsä vielä ne mainitut kestot veden pH-arvoa muuttavalla magneettipallolla.Naapureiden iloksi jatkoimme juhlintaa iltaan asti ja lopulta siirryimme pari korttelia eteenpäin, Bulevardilla sijaitsevaan Ahjoon. Koko päivä ja ilta oli jollain tavalla epätodellinen. Taianomainen ja ihana. Oli mahtavaa sen kaiken puserruksen jälkeen heittäytyä hetkeksi vapaalle, nauttia rieskarullista ja muutamasta siideristäkin ja tietenkin rakkaiden ihmisten seurasta. Eiväthän elämän saavutukset olisi mitään ilman teitä kaikkia! Erityiskiitos Nespressolle, ihanalle Janikalle, Bionadelle, Siivouskaupalle, huikealle Johannalle jälleen kerran valokuvista, Villelle meikistä ja etenkin kaikille teille jotka olitte tekemässä tästä päivästä ja illasta ikimuistoisen kanssamme!

Ainoa loves Siivouskauppa oli paitsi kekkereiden työnimi, myös spin off omasta logostani ja harkitusta maneeristani rakastaa milloin mitäkin yhteistyökumppania mustin sydämin. Tässä tapauksessa täytyy tosin sanoa, että se rakkaus on syttynyt myös ihan oikeasti. En voisi kuvitella parempaa paikkaa pitää toimistoa kuin tämä Lönnrotinkadun sydän. Pitäisi vain useammin keksiä hyviä syitä juhlia (täällä)!

///

3 kommenttia:

  1. Aivan mahtava tuo Perfect housewife kuva O:sta :D

    VastaaPoista
  2. Olin merkannut tapahtuman kalenteriini, mutta juuri tuona perjantaina työkiireet kulminoituivat ja jouduin istumaan tietokoneen ruudun äärellä kolme tuntia aiottua pidempään. Minkä jälkeen olin liian uupunut tullakseni. :( MUTTA, minullakin olisi sinulle lahja, jonka antamista olen miettinyt jo varmaan puolitoista vuotta. Eli ei siis ihan varta vasten tätä tilaisuutta varten valittu, mutta olin aikonut antaa sen noissa tupareissanne. Voisin pistäytyä tuomassa sen työhuoneellesi jonain päivänä, pitää vain sopia jokin hyvä hetki.

    VastaaPoista
  3. Voi noita ihania suklaan himoittelijoita <3 kiitos hyvistä kemuista!

    VastaaPoista

Kerro ihmeessä!