20121017

hullut päivät ja oudot yöt

Viime viikot ovat olleet täynnä hulluja päiviä ilman keltaisia kasseja ja pitkiä, outoja öitä. Jokainen liikenevä minuutti on mennyt joko töiden kimpussa tai edustaessa mitä erikoisemmissa paikoissa. Olen nukkunut työhuoneen mustalla sohvalla, syönyt illallista Hard Rock Cafe Helsingissä. Liimaantunut keltaiselle tuolilleni tuntikausiksi.Juonut shampanjaa Klaus K:ssa ja esittäytynyt kymmenille uusille ihmisille Cafe Pirittassa. Olen saanut kukkia ja suklaata, onnitteluja uudesta työhuoneesta. Ollut meikattavana, ensimmäistä kertaa kampaajalla sitten ylioppilasjuhlien. Kurkistanut Katja Tukiaisen maalaamaan sviittiin ja voittanut arvonnassa.

Juonut Nespressoa niin kahvina kuin drinkkinäkin, mennyt samoissa vaatteissa moneen tilaisuuteen, ikävöinyt O:ta, kotia ja suihkua. Skoolannut siiderillä ja maissisoseella. Kuunnellut musiikkia keskellä yötä, herännyt uuteen aamuun silmäpussit polvissa.Olen opetellut kirjoittamaan artikkeleita, piirtänyt silmiä, oluttölkkejä ja hammasharjoja. Käsitellyt lukemattomia kosmetiikkapurnukkakuvia. Seisonut auringon kultaamalla Bulevardilla miettimässä miten paljon olen saanut. Miten hienoja hetkiä, ihmisiä ja tunteita elämässäni on. Yksityiskohtaisempia raportteja seuraa varsin pian, varaudu ankaraan kuvatykitykseen ja käy sillä aikaa vaikka vilkaisemassa juuri avattu Kaikki Kauneudesta -sivusto johon ne kaikki mainitut työtunnit, kyynelet, hikikarpalot ja tunteet on vuodatettu.


4 kommenttia:

 1. Kuulostaa kovin hienolta, ja hankalalta näin Äiti-näkökulmasta. Vaikka toki lasta voi Isäkin hoitaa, ei sillä!

  VastaaPoista
 2. Hui, mitä vauhtia! :) Kyllä kahvin ja Nicolaksen voimalla jaksaa - ja O:n halin, uskoisin - koita kuitenkin vetää henkeä välillä.

  VastaaPoista
 3. Jos mä opettelen piirtämään silmää, ei se kyllä noin upeelta näytä :D

  Mistä muuten saa erilaisia kameran hihnoja?

  VastaaPoista
 4. Mahtavaa! Sinäkö sitä Jonnan kanssa olet häärännyt:) Terveisiä Jonnalle Isosti Riikalta:))

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!