20121024

elä niinkuin opetat

Kuten kerroin, viikonloppu kului kamera kädessä messukeskuksessa ja muistikortille tarttui kaikenlaista, joskin vähemmän kuin odotin. En tiedä mitä mielessäni sitten siinsi etukäteen mutta ihan kaikkia odotuksia eivät messut kyllä täyttäneet. Ne tallentuneet jutut ovatkin sitten puolestaan todella inspiroivia, eniten "filmiä" kului Bodypaintingin SM-kisoja ikuistaessa. Kirjoittamani jutun ja kiitettävän setin kuvia voit käydä kurkistamassa täältä.


Arkipäivän meikkiarsenaali on aika kaukana noista taideteoksista mutta miksei välillä voisi hullutella ylipäätään ja ottaa mukaan hiukan räväkämpiä värejä tai syvempiä kontrasteja. Samaa peräänkuulutin tuolla jutun lopussakin.


Saatuani juttuni julki, päätin eilen aamulla että piru vie, pitäähän minun seisoa sen takana mitä sanoin ja kaivoin turkoosin rajausvärini meikkipussin uumenista. Sitä ei olekaan käytetty sitten Tukholmanreissun kertaakaan. Ei ehkä raisuin mahdollinen meikki mutta minun normaaliin kuultovoidetta luomille ja vähän ripsaria -lookiini nähden huomattava muutos.


Yleensä tällaiset erikoisen sävyiset meikkikokeilut arkipäivässä saavat minut tuntemaan oloni epävarmaksi ja omituiseksi mutta jostain syystä tämä ex tempore -turkoosi hymyilytti koko päivän. Aion jatkaa samalla linjalla tänään ja haastan sinut myös kokeilemaan jotain ihan muuta. Riko rutiinit ja anna elämän yllättää!

3 kommenttia:

  1. Tämäpäs oli piristävä postaus sateiseen aamuun! Tuntui, että tänään en kyllä lähe peiton alta (hain vain aamuteen ja läppärin samaan sänkyyn kanssani) vaikka vähän ois pakko kun on sovittua menoa, mutta ehkä nyt mietinkin sovittua menoa varten jotain jännää ja erilaista. Jos vaikka tukan laittais jotenkin eri tavalla kuin yleensä. Tai jos vaikka laittais eriparisukat.

    VastaaPoista
  2. Katos, vanha luokkalaiseni voitti, taas :D Muistelisin nähneeni jossakin hänen ennenkin voittaneen vastaavia kilpailuja.

    VastaaPoista
  3. Olin jonkin aikaa sitten lisännyt blogisi seurantalistalleni blogloviniin. En kuitenkaan tutustunut silloin tarkemmin blogiisi(ei ehtinyt), enkä ole ehtinyt pariin viikkoon (ainakaan) käydä läpi seuraamieni blogien kirjoituksia. Nyt sitten tuli tässä useampikin teksti luettua ja onpa kiva huomata, että oon alkanut näin hyvää blogia seuraamaan! :)

    VastaaPoista

Kerro ihmeessä!