20120919

toi

Olimme kahden vankkurin karavaanilla matkalla iloisesti pulisten Habitaren portista sisään kun Suomen Messujen punaiseen takkiin pukeutunut naishenkilö skannasi lippuni ja tokaisi sitten rattaissa istuvaa O:ta mulkaisten, että tuleeks toi tuolta ulos tuolla messualueella?

En ensin edes tajunnut kysymystä kun en ymmärtänyt mistä puhutaan, jostain rattaista mahdollisesti putoavasta esineestä kenties. Lopulta selvisi, että toi oli siis rakas lapseni ja kysymys koski O:n mahdollista poistumista kulkuneuvostaan. Tällaista tilannetta varten sain kuitenkin onneksi tolle tarralapun johon voin kirjoittaa nimen ja oman puhelinnumeroni. Kato sit kun se juoksee sua karkuun tuolla. 

Ei nyt mitenkään pokkuroida tarvitse mutta ehkä jonkinlainen peruskohtelias puheenparsi tai ihan vaikka neutraali sana 'lapsi' olisi ollut mukavampaa kuultavaa tai ainakin nopeammin ymmärrettävissä.

Jäi tarra käyttämättä.


5 kommenttia:

 1. Voi hyvää päivää... Kai edes kohteliaasti kiitit tommosta tyyppiä? ;)

  VastaaPoista
 2. No siis näitähän riittää... Mulle Halosella farkkuosastolla sanoi nuori typykkä (myyjä), et " joo siis sullahan tuota hanuria ei ole, joten farkkujen osto on vähän vaikeeta". Ja jatkoi vielä useaan kertaan hanurittomuuteni puimista ja sopivan farkkumallin löytymisen vaikeuden päivittelyä. En oo mikään teini enää enkä edes sen näköinen, vaan ihan nuorekas peruskolmekymppinen. Mutta olinpa mikä hyvänsä, mun mielestä tuollainen ei ole asiallista asiakaspalvelua. Tuli vähän outo olo ja farkut jäi kauppaan.

  VastaaPoista
 3. Habitaren portilla oli todella tyly nainen töissä, ei mitään asiakaspalvelutaitoja. Ilmeisesti ei ainakaan sanaa anteeksi ollut oppinut.

  VastaaPoista
 4. Jaaaaaa eikun palautetta menemään, oikeasti.

  VastaaPoista
 5. Tai sitten se oli porilainen ja sellaisenaan jopa ylitsevuotavan kohtelias ja kiva.

  - LauraV

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!