20120914

tekolunta tukassa Tukholman yössä

Palasin eilen illalla kotiin sieltä jännittävääkin jännittävämmästä Tukholmasta, jota tässä on nyt viime päivät hehkutettu ja valmisteltu. Jalat ovat kankeat kaikesta siitä kaupunkijuoksentelusta mutta inspiraatiota ja energiaa suorastaan pursuaa kun pyrähtää kesken kaiken tällaiselle pikavisiitille. Vähän oli kyllä mielellä miettimistä vauhdikkaissa käänteissä, keskiviikkona lennettyäni paikan päälle ei muutaman tunnin päästä taksissa tuntunut lainkaan siltä, että olisin ulkomailla. Eilen kaupungilla juoksentelun jälkeen taas kotiinpaluu tuntuu siltä kuin olisin ollut poissa ainakin viikon. Juuri nyt alan pikkuhiljaa hyvin nukutun yön jälkeen adaptoitua taas nykyhetkeen ja -lokaatiooni.


Olo oli kyllä aika epätodellinen silloin keskiviikkoiltanakin kun olin vihdoin löytänyt taksilla perille. Minut oli siis lennätetty Tukholmaan fiilistelemään ja valokuvaamaan Make Up Storen syysnäytöstä, Spellboundia joka prameudessaan ja monimutkaisuudessaan muistutti enemmän haute couture -muotishown ja kauhuelokuvaa henkivän teatteriesityksen välimuotoa. Kuvasin aivan lavan reunasta kädet täristen koko mielettömän shown ja laajempi reportaasi aiheesta ilmestyy lokakuussa avattavalla Kaikki Kauneudesta -sivustolla, jonka Art Directorina (ja näemmä ulkomaan kirjeenvaihtajanakin) minulla on ilo ja kunnia toimia. Kaikki Kauneudesta löytyy myös Facebookista täältä, pysy kuulolla!


Sanattomaksi jättävän (yritän saada ne sanat ulos lokakuuksi!) shown jälkimainingeissa sain vielä napattua kuviin sekä lavallakin nähdyn Aira Samulinin, että Make Up Storen perustajan Mika Liiaksen muutaman upean mallinsa kera.Muut kuvat jäävät odottelemaan lokakuuta tänne koneeni syövereihin mutta sen voin kertoa, että niistä ei puutu korkeita kenkiä, pitsiä, kultamaalia, tekolunta eikä taikaa. Sitä tekolunta oli nimittäin lopulta niin kamerassa kuin tukassakin kun iltayöstä suuntasin takaisin hotellille.


1 kommentti:

  1. Olin viime vuonna katsomassa MUS:in 15-vuotisjuhlanäytöstä, joka sekin oli huikea. Tämän syksyn showsta näkemäni kuvat ja lukemani kuvaukset ovat kaikki olleet niin vakuuttavia, että toivoisin todella olleeni mukana myös tällä kerralla. Lucky you!

    VastaaPoista

Kerro ihmeessä!