20120916

s niinkuin siivouskauppa

Intergalaktisten kutsujen lisäksi työpöydällä pyörii toisenkinlaisia kutsuja. Nyt näitä salamyhkäisyyden verhoja voi onneksi vihdoin toivotusti hieman raottaa. Työhuoneen muutto on tietenkin kytenyt pinnan alla jo pitkään, sopivan tilan etsintä on ollut käynnissä ja verkkoja on heitelty sinne sun tänne. Alunperin hinguin kovasti rouheaan Suvilahteen mutta en ole ajatuksineni yksin, siellä on todella täyttä tällä hetkellä. En ole taikauskoinen mutta joissain asioissa tuntuu siltä, että maailmankaikkeus jakelee pieniä, joskus hieman ironisia vihjeitä tulevasta.


Se oli yksi niistä hoida kaikki asiat samana päivänä -päivistä. Koukkasin ohikulkumatkalla sisustusliike Perobaan ja siellä eräästä alalaatikosta melkein piilosta pilkisti suuri, metallinen S-kirjain. Päätin sen olevan aivan selvä merkki tulevaisuudestani Suvilahdessa ja ostin sen hetken mielijohteesta. Kävelin S paperikassissa seuraavaan palaveriin jonka keskivaiheilla kävi yhtäkkiä ilmi, että tulevaisuus näyttääkin hieman erilaiselta kuin olin kuvitellut.

Ensi viikolla työhuoneeni muuttaa paitsi Helsingin keskustaan, myös Siivouskaupan kanssa samoihin tiloihin. Ajatus on uskomattoman luonteva ja itsestäänselvä nyt kun siitä alkaa tulla totta, vaikka sen varsinainen ilmoille tuominen tulikin vähän puskista ja yllättävältä taholta. Yhteenmuuttomme kunniaksi päätimme pitää avoimien ovien päivän perjantaina 5.10.2012, jolloin myös sinä olet lämpimästi tervetullut. Sekä Siivouskaupan väki, että minä olemme paikalla ja paikan päällä voi piipahtaa mihin aikaan vain kello 11 eteenpäin. Tule päivällä pikaisesti tai rentoudu illalla rouheammin. Tule tsekkaamaan mistä meidät löytää ja mistä oikein on kyse. Kurkista myös minun työtilaani ja katso kuinka monta muuttolaatikkoa on vielä purkamatta.

 Se olikin siis S niinkuin Siivouskauppa!

//

Avoimet ovet myös Facebook Eventinä täällä.

3 kommenttia:

 1. Waude! Mä tulisin varmaan muuten, mutta taisi tuo perjantai mennä töissä, mutta joskus kyllä täytyy tulla siellä käymään, siivouskauppa meinaan kuulostaa niiin ihanalle :)

  VastaaPoista
 2. Hienoa! Onnea uuteen officeen :) (koti)äiti-ihmisenä olen jo hetken ollut utelias siitä miten tämä työhuoneen muutto vaikuttaa O:n päivärytmiin?

  VastaaPoista
 3. Teillä on samaa sielua kyllä, sillä tuossa päivänä eräänä kävelin Albertia pitkin ja katsoin että mikä ihana uusi (lastenvaate?)kauppa tuolla siintää. Kävelin korttelin toiseen päähän ja siellähän se minua houkutteli, Maailman Visuaalisin Siivouskauppa.

  Kauniita asioita ei maailmassa ole kyllä ikinä liikaa :)

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!