20120922

överit

Mikään ei piristä harmaata ja sateista syyspäivää niin kuin kokokeltaiseen puettu (melkein) kaksivuotias. P empi vielä hetken ja kysyi, että meneeköhän nyt vähän överiksi jos laittaa keltaiset säärystimetkin. Vastasin, että hei kato nyt, O:lla on jo keltamusta paita, keltainen huppari, keltainen hame, keltaiset sukat, keltaiset tennarit ja keltareunainen huivi. En usko, että säärystimet ovat se överiksi menevä elementti.11 kommenttia:

 1. Suloinen - kun laittaa överiksi niin laittaa sitten kunnolla! ;)

  VastaaPoista
 2. Höh, ei tää musta ole överi. Ihana. Keltainen pipo olisi voinut viedä tipuksi.

  VastaaPoista
 3. Ei minustakaan ole överi, musta maustaa kokonaisuutta kivasti. :) Minulla särki eilen silmiä kun neljävuotias oli pukenut itsensä ulos pinkiksi. Kaiken. Takki, housut, kengät ja pipo. Näky oli varsin kamala mutta lapsi erittäin tyytyväinen.

  VastaaPoista
 4. Parhautta! Ihana O ja vautsi, mitkä releet!

  Itse koen keltaisen vaikeaksi väriksi, kun en osaa pukeutua siihen yhtään. Siispä lapsosemmekaan kaapista ei löydy yhtään ainoaa keltaista vaatekappaletta. Pitäisi vissiin vähän tsempata.

  VastaaPoista
 5. Ihana vaatetus, joskaan ei kovin käytännöllinen 2 veelle ;) tuskin olittekaan hiekkalaatikoille näillä releillä suuntaamassa :D

  VastaaPoista
 6. Eihän tuossa ole mitään överiä! Just hyvä, keltainen on paras <3

  VastaaPoista
 7. Ihanat vaatteet eikä minusta ollenkaan överit vaan sopivat oikein hyvin tuollaiselle pikkuvipeltäjälle! :)

  VastaaPoista
 8. Ei keltaista voi olla liikaa.

  VastaaPoista
 9. Ei, keltaista ei mielestäni voi koskaan olla liikaa. Varsinkaan näin syksyisin kun harmaus ja pimeys jo lähestyvät ja minä ainakin tarvitsen vähän piristystä.

  Yleisesti ottaen minusta on ihan mahtavaa että O:lla on ikäisekseen persoonallisen oloinen pukeutumistyyli, olivat vaatteet sitten äidin tai O:n valitsemia :). Mielestäni O on vaatteidenkin puolesta kuvissa O:n näköinen vaikka en häntä itse tunnekaan.

  VastaaPoista
 10. ihana O :) mistä muuten on löytynyt toi keltanen huppari? se on IHANA!

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!