20120909

liian verinen herkälle sielulle ja pixie-kisan voittajat

Näin sunnuntai-illan ratoksi kuin lottonumerot konsanaan, on arvottu vihdoin Pixie-kilpailun voittajat. O-nnetar pukeutui viralliseen arvontatilaisuuteen pixienpunaiseen pallomekkoon ja virallisena valvojana toimi P (niinkuin Pixie). Halusin itse alunperin, ettei arvontaan liity mitään blogimaailmasta tuttuja "seiso päälläsi niin saat viidennen arvan" -kiemuroita ja toivettani kunnioitettiin. Lisäksi sain räätälöidä kilpailun muutenkin kaikin puolin oman makuni mukaiseksi ja kuten sanottua, palkinnotkin olen valinnut itse Nespresson oheistuotevalikoimasta.


Arpalipukkeet on tulostettu, leikattu ja jaoteltu omiin Nespresso-laatikoihinsa äänten laskemiseksi. Laskennan jälkeen laput sekoitettiin vielä kerran ennen niiden päätymistä O-nnettaren hyppysiin ja jokaisesta laatikosta arvottiin yksi mukisetin voittaja. Tämän mutkikkaammin tätä ei ehkä voi enää suorittaa. O-nnetar oli tietysti onnesta soikeana päästessään hoitamaan tätä tärkeää tehtävää.

Jos ette saa kuvasarjasta kunnolla selvää, voittajat ovat siisJonesy, Brutal B sekä elinarsku 


(toim. huom. olen lisännyt viimeisen voittajan nimen itse lappuun sillä se olisi jäänyt leikatessa edelliselle sivulle muuten.)

Itse olen myös onnesta soikeana ja äimistynyt paitsi suuresta osallistujamäärästä myös huikeista ja perusteellisista perusteluista. Jostain syystä minua jännitti tavallista enemmän julkaista nämä kuvitukset vaikka ne eivät olekaan oikea työprojekti ja oli mahtavaa lukea teidän kommenttejanne. Netissä usein kritiikkikin paisuu holtittomaksi ja anonyyminä on surullisen helppo huudella hävyttömyyksiä. On upeaa olla todistamassa, että minun kommenttiboksissani osataan antaa rakentavaa ja tarkkanäköistä palautetta huumoria unohtamatta. Suurkiitos jokaiselle, olette ihan mahtavia! Virallinen valvoja ja O-nnetarkin näyttävät teille peukkuja!


Koska palautteen parhaat palat saivat minut nauramaan ääneen, halusin neljännellä jokeripalkinnolla, eli Cafe Flambé -tuoksukynttilällä palkita omasta mielestä parhaan ja kutkuttavimman kommentin pelkän arpomisen lisäksi. Tämä jokeripalkinto menee Nelssonille kommentilla: "Eka on liian Dexter ja viimeinen vähän lautasliinakuviomainen." Tämä kommentti jotenkin kiteytti ihan kaiken, muita suosikkejani kommenteista olivat mm. otsikkoonkin päässyt "liian verinen herkälle sielulleni" sekä "taiteellinen mutta pelottava kodinkoneeksi".

Äänet jakautuivat lopulta Dexterin, pikseleiden ja lautasliinamaisuuden välille yllättävänkin tasaisesti. Olin toki miettinyt kuvituksia tehdessäni monimuotoisuutta ja eri näkökulmia samaan aiheeseen mutta oli silti mielenkiintoista nähdä, että kaikille kuvituksille oli omat vannoutuneet kannattajansa. Ainoastaan kaksi vastaajista ei osannut kertakaikkiaan päättää, heidät on arvonnassa laitettu vain hienoisesti hännänhuipuksi jääneen kolmosen laatikkoon. Ykkösen anatomia herätti selkeästi eniten tunteita ja keskustelua, se oli alunperin myös P:n suosikki. Voiton vei kuitenkin lopulta oma henkilökohtainen lempparini kakkonen pikselisydämineen ja 53 äänellä. 


Kaikkein eniten haluan kuitenkin kiittää Nespressoa ja PR-toimisto Milttonia, jotka kutsuivat minut mukaan tähän huikeaan ajatusleikkiin ja antoivat myös nämä muhkeat palkinnot teille. Ehkä jonain päivänä jotain kodinkonetta todella koristaa minun kuvitukseni, olen lisännyt sen do before you die -listalleni. Sille samalle jossa on edelleen se haluaisin suunnitella jotain bussin kylkeen -kohta. Nyt menen asiaankuuluvasti nauttimaan kupillisen kompleksista ja tasapainoista Vivalto Lungoa ja jään odottelemaan voittajien yhteystietoja jotta saan paketit pika pikaa postiin. 

3 kommenttia:

  1. Seuraa valitusta :D Sulla on ollut viime aikoin aaivan liikaa kuppiarvontoja, kun meille ei voi arpoa enää yhtäkään paritonta/muutamaa kuppia. Seuraavaksi siis tarvimme joko a)kokonaisen kattauksen posliinina et heitän vanhat pois TAI tuollaisen nespressokoneen (mikä ei kyllä mahtuisi pöydälle, mutta eniveis hmph). Että Milttonille sellaisia terveisiä, että nyt annatte Ainolle koneen arvottavaksi! Ja Arabian posliinit. terkuin mää!

    VastaaPoista

Kerro ihmeessä!