20120922

lämpimät onnittelut

Jälleen kerran minulla oli kunnia lämpimästi onnitella erästä hääparia tulishown merkeissä. Häissä on ihana esiintyä, niissä on aina aivan erityinen tunnelmansa eikä tämä kerta ollut poikkeus. Morsian muhkeassa mustassa tyllissään oli upea ja ilta suosi kauniilla, lähes tuulettomalla säällä. Tuli on myös aivan eri tavalla parhaimmillaan näin syksyisin, sysipimeässä illassa.


Kuvat: Niko Siponen

7 kommenttia:

 1. Vau - osaatko sä tommostakin??! Kylläpäs olet taitava/rohkea! Hienot kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on enemmänkin tällainen harrastus, teen satunnaisesti keikkaa myös. :)

   Ja toki rohkeutta tulee vuosien harjoittelun tuloksena. Tuolta sivupalkista 'tulessa' -tagilla löytyy aiheesta lisääkin postauksia. :)

   Kuvista kiitos menee ystävälleni, näiden kuvaaminen on ihan oma lajinsa josta minä en osaa sanoa oikein mitään. :D

   Poista
 2. Todellakin vau! Olisi kiva nähdä tätä ihan livenä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :)

   Livenä näkee ainakin minua myös harjoituksissa pitkin pääkaupunkiseutua. :D

   Poista
 3. Rupesin miettimään että kuinka pitkään jaksat pyöritellä tulia käsissä, elikkäs kuinka pitkiä nämä esitykset on?
  Kuvat on hienoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaksaminen ja esitykset ovat oikeastaan aivan eri asia. Periaatteessa pyöritellä voi tuntikausia, harjoituksissa usein ensin ilman tulia ja sitten vasta tulilla. Tempputekniikoiden opettelu vie aikaa ihan roimasti kyllä. Välineitä on myös erilaisia, toiset ovat "fyysisempiä" kuin toiset, esimerkiksi painavampia tai ottavat hieman eri lihaksiin. :D

   Esitys on sitten taas hallittu ja suunniteltu kokonaisuus, yleensä noin kahden biisin mittainen setti, jossa on useita välineitä, koreografia ja "tarina". Se ei siis kestä sitä kymmentä minuuttia kauempaa ellei erikseen tehdä jotain erikoisempaa tai pidempää. :)

   Poista
  2. Ja piti sanomani, että sitten on vielä ihan erikseen sellainen huvikseen heittely/pyörittely, jolloin voi mennä ihan puhtaasti fiiliksen mukaan.

   Poista

Kerro ihmeessä!