20120916

intergalaktisia kaksivuotiskutsuja askartelemassa

Se on kohta taas se aika vuodesta kun muistellaan miltä tuntui synnyttää Kätilöopistolla tuo lapsi tasan niin ja niin kauan sitten ja kuinka nopeasti aika rientääkään ja että nythän se on herranjestas jo melkein kaksi. Samaan aikaan alkaa tietenkin myös se aika vuodesta kun pöytä täyttyy muistakin askarteluista kuin töistä. Joululahjoihin en kyllä vielä koske (vaikka joku tänne blogiin tulikin jo elokuussa hakusanoilla 'joululahjojen askartelu!) mutta kaksivuotiskemut tarvitsevat toki arvoisensa kutsut.


Ja syntymäpäiväthän eivät ole mitään ilman syntymäpäiväteemaa. O ei tietenkään juhlateemasta ymmärrärrä vielä hölkäsen pöläystä mutta minä haluan käyttää hyväkseni kaikki ne pirskeet joiden teemaan ehdin vielä vaikuttaa ennenkuin alkavat ne Agry Birds -synttärit ja tyllintuoksuiset prinsessakemut. Aiemmissa juhlissahan meillä on nähty niin pilkkuja kuin pystyraitaakin ja kutsut ovat olleet tietenkin myös teeman mukaisina.
Tänä vuonna inspiroiduin tähtitaivaasta ja nyt työn alla ovat siis intergalaktiset kaksivuotiskutsut. Ja niiden kutsut. Tiimarintätiä kiinnosti kovasti, että miksi ostan kaikkea mahdollista mustana ja Sinellistä löytyi täydellistä helmiäismustaa korttipohjissa ja kuorissa. Roiskin päälle vähän lisää tähtiä ja muutaman pöytäänkin. Loppusilauksen antavat nuppineulalla tehdyt reiät, joista valo hehkuu läpi kun katsoo sopivasta kulmasta. Sisälle tulee vielä helmiäisvalkoiselle paperille tulostettu kutsuteksti, jossa pyydetään ihmisiä saapumaan intergalaktisille kaksivuotiskutsuille siihen ja siihen aurinkokuntaan. Toivottavasti kaikkien avaruusalukset mahtuvat parkkiin. Ja postimerkit ovat tietenkin myös tällä kertaa omaa käsialaa. Olen ihan hullaantunut tuohon Postin omakuvamerkkipalveluun.

Poikkeuksellisesti olen tänä vuonna myös ulkoistanut niin siivoamisen kuin tarjoilutkin lähipiirin osaajille. Päätin, että piru vie, haluan kerrankin keskittyä olennaiseen. Eli siis askarteluun ja juhlimiseen. Joku muu hoitakoon villakoirat ja kakuntäytteet. Kakkua varten minulla tosin on jo pari visiota mutta katsotaan nyt.

18 kommenttia:

 1. vau! sä oot niin mahtava kun jaksat ja pystyt :)) !!

  VastaaPoista
 2. Ai että miten mua niin ärsyttää ne kaikki "tasan niin ja niin monta vuotta sitten ponnistin maailmaan plaaplaaplaa", oonkin miettinyt että mitä ite kirjotan sitten kun tulee 6 kk täyteen, ehkä jotain too much information -tyylistä, piruuttani. Mutta sitä mun piti sanoman että aivan mielettömän hieno teema ja postimerkit ja kaikki! Upeinta tuo että pistelet vielä reikiä tähdiksi, aivan mahtavaa! :) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se jotenkin tuntuu aina liittyvän merkkipäiviin se muistelu. Olen sortunut siihen itsekin. :D

   Reiät eivät valitettavasti näy ihan niin paljon kuin olisin halunnut mutta onhan se hauska yksityiskohta jos sen huomaa. :)

   Poista
 3. Just viime viikolla mietin, että "eikös ne O:n synttärit oo kohta tulossa, mitähän jännää Aino on tänä vuonna keksinyt" :D

  Oikein hienoa jännää, sanoisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhaa! Ihanasti ajateltu. :D

   Katsotaan mitä muuta keksin vielä, nämä pitäisi nyt vaan saada postiin ensin. :)

   Poista
 4. Saako ideasi varastaa, vai onko se varastamista jos kysyy luvan..? Oli miten oli saatoit juuri tarjota ratkaisun tämän vuoden joulukortteihin. Ihania superhyber avaruudellisia juhlia teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa toki varastaa. :) Ilahtuisin tosin kovasti jos lopputuloksesta saisi vaikka kuvia näytille. :)

   Poista
 5. Ei voi kuin ihailla sun ehtymätöntä ideakaivoa. Erityisesti nuo nuppineulareiät. Brilliant!

  Spock-tervehdys ja etukäteisonnittelut O:lle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :D

   Ja Spock-tervehdys sinnekin!

   Poista
 6. Missä noita postimerkkejä voi tehdä? :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Postin sivuilla voi tehdä omasta kuvasta niin merkkejä kuin korttejakin. Itse olen käyttänyt tätä palvelua jo monta kertaa ja minun kokemuksia aiheesta voi lukea vaikkapa näistä postauksista:
   http://visuaalisestivaativa.blogspot.fi/2010/11/kutsuja.html
   http://visuaalisestivaativa.blogspot.fi/2011/05/pisaroita-ja-postimerkkeja.html
   http://visuaalisestivaativa.blogspot.fi/2011/09/kemut.html
   http://visuaalisestivaativa.blogspot.fi/2011/09/blog-post.html

   Poista
 7. Minä ajattelin tehdä tulevien nimiäisten kanssa vastaavaa. Ulkoistaa siis kaikki syömingit ihan toisille, tässä tapauksessa tosin vieraille. Ja ajattelin myös lähettää pelkät tekstiviestit kutsujen sijaan, mutta piru vie sain yksi yö liian hyvän kortti-idean. Harmi vaan, etten voi ulkoistaa niiden tekemistä kenellekään :D

  Ja hei, minäkin muuten yks päivä mietin, että mikä teidän teema on tänä vuonna :D

  VastaaPoista
 8. Ihania!
  Tyttärellani ja O'lla ei ole montaa viikkoa ikäeroa ja meilläkin mietitään kutsujen ulkonäköä kovasti. Sankari liitelee ympäri kämppää selostaen "osaan lentää, osaan lentää" ja vaihtelevasti "oon keijonen" tai "oon pellonen". Joten taitaa meilläkin olla ilmava teema tiedossa, mutta hiukan maanläheisemmin ja perinteisemmin kuin teillä. :D

  Ihania synttäreitä myös sinne galaksin toiseen laitaan!

  VastaaPoista
 9. Todella upeat kortit! Ja vielä postimerkitkin samaa sarjaa, mahtavaa! Kyllä tuossa Angry Birdsit ja prinsessahörhelöteemat jää kakkoseksi ;)

  VastaaPoista
 10. http://pinterest.com/pin/283304632780590891/ ;P
  Ja arvelinkin, että synttäriteemana olisi avaruus! :) Näyttää kyllä hyvältä, saa haaveilemaan omista avaruuspirskeistä..

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!