20120910

hyvä asiakaspalvelupäivä

Tänään oli mahtava päivä tihkusateesta huolimatta. Lähdin vähän empien matkaan O:n kanssa, pieni päänsärky silmien takana ja päänsärkyä lisäävä loputon to do -lista mukanani. Vaan mitä ihmettä. Saimme aivan käsittämättömän hyvää palvelua ihan jokaisessa liikkeessä jossa asioimme aina kosmetiikkaliikkeestä lastentarvikeputiikkeihin. O viihtyi ja listaltakin yliviivattiin lopulta aika monta juttua enemmän kuin olisin alunperin uskonut.


Vierastan usein iholle tulevia myyjiä, olen enemmän sellainen mä vaan tässä kattelen vähän -tyyppi ostoksilla. Haluan pähkäillä ja vertailla rauhassa ja kammoan sitä kun myyjä ehdottaa jotain aivan absurdia tai aivan liian kallista ja joudun sanomaan, että ehkä ei kuitenkaan. Tänään kaikki oli kuitenkin toisin ja antauduin avoimesti palveltavaksi luottaen myyjän ammattitaitoon. Enkä tosiaan pettynyt kertaakaan, päinvastoin.

Lastentarvikeliikkeissä juttelin lastenhuoneen sisustamisesta ja villahousuista sekä pelastin erään näyteikkunasta poistetun elementin josta lisää hieman myöhemmin. Seppälän myyjä tilasi keltaiset vaatekappaleet O:n koossa Tikkurilasta meille sopivampaan myymälään. Spirit Storen myyjällä puolestaan oli jo itsellään samanlaiset korvakorut jotka kannoin kassalle ja hän hehkutti niitä innoissaan.  Sokoksella myyjäkin innostui ostoskorini ruttumukeista ja kosmetiikkaliike Kicksissä sain ehdottomasti koko päivän kruunaavaa intensiivistä, innovatiivista ja toiveitani kunnioittavaa palvelua. Vertasimme jopa valitsemani kynsilakan sävyä havittelemaani luomiväriin parhaan mahdollisen yhdistelmän löytämiseksi. Minua ei myöskään nolottanut myöntää, että ensin ehdotettu tuote oli hieman budjettini yli ja myyjä ymmärsi myös sen. Toivottipa lopuksi vielä hyvää matkaa Tukholmaan.


Jokainen myyjä oli aurinkoinen, palvelualtis ja jopa innoissaan ostoksistamme. Nautiskelimme myös pitkähkön lounaan ilman kiirettä Kampinkeskuksen yläkerrassa ja vaikka hoidettavaa oli paljon, tunnelma oli letkeä. Eikä vähiten toimivasta asiakaspalvelusta johtuen. Kahvilassa O:llekin annettiin pyytämättä oma lasi jäillä, sekin jäi mieleen.

Letkeää oli myös pukeutuminen, O on monta päivää laittanut milloin mitäkin astiapyyhettä ja tyynyliinaa uiviksi (keneltä lie imenyt tämän vaikutteen). Molo Kidsin rakastettavan kissahupparin ainoa miinus on turhankin avara kaula-aukko joten päätin iskeä kaksi kärpästä yhdellä iskulla ja asustin kokonaisuuden oman huivivarastoni pienimmällä edustajalla. O esiintyi tärkeänä oikeassa uivissaan ja äidin mieltä lämmitti koska kaula oli peitossa eikä palellut syyssateiden iskiessä.


Tulimme kotiin kaulat ja mielet lämpiminä, uutta intoa ja hyvää tuulta uhkuen.

Millainen päivä sinulla on ollut tänään?

9 kommenttia:

 1. Hyvä ja itselle sopiva asiakaspalvelu on aina mukava yllätys!
  Oma päivä: siivousta ja valkkaria sekä kiroilua electronin kanssa, ei perkula anna tilata lentoja Lontooseen, mur.

  VastaaPoista
 2. Käynti (reilu 2 h) luottokampaajalla takasi asiakaspalvelun huiput, mutta nyt kun oikein mietin, myös Robert's Coffeella sain huomioivaa palvelua! Minusta on tosi ilahduttavaa, kun asiakaspalvelu on "henkilökohtaista" ja huomioivaa. Harmillista, että nämä huiput huomioi niin selvästi siksi, että välillä saa niin selviä muistutuksia siitä, että asiakaspalvelu ei ole itsestäänselvyys!

  VastaaPoista
 3. Voi vitsi kun tuo O on ihan mielettömän söpö!!! <3
  Oma päivä oli aika perus, ulkoilua, leikkimistä ja illalla jumppaa.

  VastaaPoista
 4. Höh, minä en tainnut asioida muualla, kuin s-marketissa ja siellä myyjä ei edes vastannut tervehdykseeni :( itse yritin olla ihana asiakaspalvelija senkin edestä, joskin aina löytyy niitä harmaita hiuksia aiheuttavia asiakkaita :D

  Hyvä päivä silti, ennätin juoda Starbucksini rauhassa ennen asiakkaita :) Sokokselle yritän ehtiä huomenna, hamstraamaan muutaman niitä mukeja ;)

  VastaaPoista
 5. Yksi kissahuppari aikuisten koossa, kiitos!

  VastaaPoista
 6. Olipas ihana hyvänmielen blogimerkintä, kiitos siitä. Tulin itsekin hyvälle tuulelle :)

  Pakko muuten kysyä, että mikä tuo fontti on, jota käytät? Näyttää kivalta.

  VastaaPoista
 7. huivit lapsella on jotain suloisinta, mitä tiedän <3 ja muutenkin tulin tästä kovin hyvälle mielelle. en tiedä olinko sitä tosin jo valmiiksi, kun päätin hemmotella itseäni starbucksin kahvilla, kun lapset ovat kerhoilemassa. saatanpa jopa ottaa vähän nutellapaahtoleipääkin, hurja sentäs.

  olen siis taina moi ja tykkään sun blogista! löysin sen vastikään, mutta ahmin kaiken :)

  VastaaPoista
 8. O on ehkä maailman katu-uskottavin 1-vuotias! :D

  VastaaPoista
 9. Sanalla sanoen I.H.A.N.A!:'D

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!