20120903

betonia ja ysäriviboja

Tuleva työhuoneeni ei ole varsinaisesti kooltaan mikään teollisuushalli eikä sen sisustukseen ole budjettiakaan kovinkaan paljon mutta saahan sitä aina haaveilla. Jos saisin valita välittämättä kukkaronnyöreistä, haluaisin ehdottomasti inspiraatiotani vauhdittamaan esimerkiksi tällaisia rouheita ratkaisuja.

Pahvista Kasaa-hyllyä vaikka koko yhden seinän täydeltä, mustahopeisen Pixien työnteon eliksiiriksi (ja siksi, että se ihana punainen saisi jäädä kotiin myös P:n iloksi), Characterilta melkein minkä valokirjaimen tahansa, tosin logostanikin löytyvä garamondin gemena-a olisi tietenkin se täydellisin, Pixielle kaveriksi pari ruttuista mukia, Suomesta en ole vielä löytänyt muilta merkeiltä kuin Stockmannin valikoimassa olevalta Revolilta, NUDin ihana betoninen lampunkanta, näitä voisi olla katon täydeltä eri korkeudella, hiton nähty idea mutta ai että kun kutkuttaisi silti, materiaalintutustumishetkiin tai inspiraation etsimiseen ysäriviboista huolimatta (tai ehkä juuri siksi) upea metallinhohtoinen Fatboy.

Kuvat lainattu mainituilta merkeiltä.

15 kommenttia:

 1. Ihania! Meillä on kaksi ruttuista mukia, ostettu vuosia sitten, en yhtään muista mistä. Ehkä design formumista? Mä tahdon sitten tulla kahville, saanhan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä toin Amsterdamista kolme ruttumukia ja kaksi rypistettyä lasia mutta Suomessa olen nähnyt näitä ainoastaan tuolla Stockalla ja hinta on aika suolainen.

   Ja oi, tottakai saat tulla kahville! :)

   Poista
 2. Ihanaa työhuone haaveilua. Kyllä kelpais!

  VastaaPoista
 3. Mä näin tuollaisia ruttumukeja Turun sokoksella viime viikolla, hintakaan ei ollut kun jonkun reilu kolme euroa! Oli mustia ja valkoisia, mutta merkistä ei mitään havaintoo o.O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohos! Suuntaankin siis pikapikaa Sokokselle. Merkillä ei niin ole väliäkään, en vain viitsisi ihan hirveää summaa maksaa per muki kun haluaisin käytännössä koko kahviastiaston näistä. :D

   Poista
 4. Ruttumukeja on meilläkin 6kpl ja ostin ne Stockalta =) ihania ovat ja istuvat todella hyvin käteen =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen muuten samaa mieltä tuosta käteen sopivuudesta! Ihania!

   Poista
 5. Anonyymi4/9/12 08:10

  Ruttumukeja ja paperikoreja myy myös fredan Zarro.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kas, pitääkin piipahtaa. Se ruttuinen paperikori on hankintalistalla jo kunhan budjetti joskus venyy, mukava kuulla, että sieltä saa mukejakin. Kiitos vinkistä! :)

   Poista
 6. Fatboy työhuoneessa olisi kyllä tarpeellinen! ;)

  VastaaPoista
 7. Ootko muuten bongannu jo Vallilan uudet kamera-teemaiset sisustustekstiilit? Tulit heti mieleen kun niitä plarasin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, itseasiassa ihan hiljattain bongasin ja kyllä vain, ihastuin niihin retrokameroihin palavasti! Olisi ihana päällystää sillä kankaalla vaikka jotain. <3

   Poista
 8. Anonyymi5/9/12 17:22

  Varmaan suosit kotimaista, mutta aika uskomattomia löytöjä (myös suomalaisia) tekee joskus täältä: http://fab.de/ - varsinkin, jos suostuu tilaamaan uutis(ale)kirjeen meiliinsä. Ihan huippujuttuja välillä :)


  Plg

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!