20120811

viime päivien parhaat blingit

Harakka mikä harakka. Koruvarasto on taas saanut sellaista täydennystä joka kruunaa asun kuin asun. Punavuorelaisputiikki Acolythin valikoimissa jo pitkään killunut outo yhdistelmä lävistyskoruhenkeä ja kuulasta läpinäkyvyyttä on kuin suunniteltu minua varten. Harmi, että sormeni ovat mallia nakki ja sormus joutuu elämään tuolla pikkurillin puolella kätevämmän keskisormen sijaan. Sen ulkoinen habitus on kuitenkin sen verran kiinnostava, että ei anneta tuon pikku(rilli)seikan häiritä.


Maailman kaunein kihlasormus on tietenkin vallannut vasemman käden ja sen kanssa sormiin ei kerrassaan mahdu muuta. Pitäköön vasurin, oikeassa kädessä voikin sitten irroitella yllä mainitun lisäksi myös hauskalla niittirihkamalla josta jää näkyviin oikeastaan vain päät.


Vasemman käden ranne oli kuitenkin vaaleanpunaisine Flow-rannekkeineen vähän turhan pliisu joten siihen muutti kasa mustaa ja ketjua. Metallinen kaari sekä musta ohut nahkaranneke ketjuineen löytyivät Weekdaystä, kapea ketju A-kirjaimella ja timangilla roikkuvat KappAhlin alehyllyssä eikä ketjun pituus toiveistani huolimatta riittänytkään nilkkaan joten pyöräytin sen kaksinkerroin ranteeseen sitten.


Kaulaan pääsi aikoja sitten ostettu vuorikristalli (jonka kanssa muuten samassa postauksessa haaveilen tuosta yllä näkyvästä Acolythin sormuksesta!) ja sen kaveriksi syntymäpäivälahjaksi ystävältäni J:ltä saamani huikea kelttikuviokallo. Nyt on blingiä kerrakseen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä!