20120813

viikonlopun värisuora


16 kommenttia:

 1. Ja taas sama aihe meillä blogissa, mulla vaan tulee juttu tuutista ulos huomenna. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ollaan kyllä niin synkronissa ettei mitään rajaa! :D

   Poista
 2. An Ordinary Citizen Just Like Everyone Else

  VastaaPoista
 3. On ne niin originellejä että!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös se ole tärkeintä, että itse tykkää, muista viis! ;) Minä ostin (tuolla kuva-kavalkadissakin vilahtavan) Kånkenini täysin tietoisena siitä, että kyseinen reppu on varsin suosittu asuste nykyään. Ja ostopäätös perustui vain ja ainoastaan siihen, että itse tykkään Kånkenin perinteikkäästä muotokielestä niin kovasti. Jos se originelliys olisi pääasia, varmaan moni valitsisi jonkun muun kassin. :)

   Poista
 4. Onpa hauska kokoelma reppuja. :D Osasin odottaa, että Kånkeneitä vilisee Flowssa, mutta myönnän, että hämmästyin silti hiukan MITEN paljon niitä siellä näkyi. Vuoden reppu 2012! ;)

  VastaaPoista
 5. Haha! Mut hei, oli näitä jo kun olin yläasteella ja sitten Fruit of bloomin hupparit ja Levis 501 jalassa..niin ja Marimekon nipsutin penaali, muuten et kuulunut joukkoon.

  VastaaPoista
 6. Mullakin oli teininä 90-luvulla Kånken. Nyt sellainen lastenversio piti ostaa jälkikasvulle.

  VastaaPoista
 7. Tuo oli totta! Flow 2012:n virallinen hipsteriasuste Ray-Ban-arskojen ja -kopioiden lisäksi!

  VastaaPoista
 8. Huh, en tykännyt Kånkenista vuonna 1997 enkä tykkää siitä vieläkään. Mun silmään tuo vaan näyttää niin jonkun kodittoman partiolaisen nyssykältä, jossa kulkee kuksa ja keppanat. Marimekon liskokuvioinen "kukkaropenaali" oli sentään aikoinaan, hiton hirveä sekin, näin jälkikäteen ajateltuna. :D

  VastaaPoista
 9. Makuja on monia, minusta nämä ovat kivoja!

  VastaaPoista
 10. Minäkin olin kyllä tietoinen Kånkenin nykystatuksesta kesän ykkös(hipsteri)asusteena mutta niiden määrä Flowssa yllätti silti. Toisaalta itse kyllä viehätyn tästä simppelistä muotokielestä ja värien kirjosta ja vaikka toki hieman hymyilyttikin nähdä niiden valtaavan koko alueen, on kuvasarja kuitenkin kuvattu lämpimin ajatuksin. Ostin juuri O:llekin oman minimallin keltaisena. Flow-uskottavaa kuvasarjaa odotellessa. ;)

  VastaaPoista
 11. Olenkohan koskaan edes tiennyt tuon oikeata nimeä, olen ajatellut vain Fjällräveninä :D

  Mä en vaan osaa ajatella tuota siistinä trendivermeenä tai edes hipsterivermeenä. Se oli 80- ja 90-luvulla melkoisen epätrendikäs reppu, lähinnä sitä oli joillain tosi epäcooleilla äiti maa -ihmisillä (jotka eivät suurin piirtein muuta reppua saaneet, tämä siis oli peruskoululaisen näkemys silloin, mutta todellisuudessahan nuo lienivät melko kalliitakin). Mun silmääni se on myös aika rehellisen nahkeanruma reppu.

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!