20120815

syysaarteita

Tiedätkö jos minä suunnittelisin lastenvaatteita, haluaisin tavoittaa niihin yhtä elävää ja orgaanista printtikuosia kuin Aarrekidillä. Kaikkien perinteisten pupujen ja nallejen seassa nämä tarinalliset satuhahmot elävät ihan omaa elämäänsä ja näyttävät kerrassaan valloittavilta joka kerta. Kun O oli pieni, osti P meille Aarremetsä-peiton, joka on edelleen käytössä ja myös käyttäjän itsensä suosikki. Hänet pitää iltaisin peitellä juuri tällä peitolla tai muuten tulee raivokkaasti sanomista.


Syksyn tullen Aarrekid lanseerasi herkullisen syysmalliston Puutarha-printillä ja me saimme testattavaksi niin pitkähihaisen paidan kuin mahtavat polvihousutkin. Kun esittelin postissa saapuneet vaatteet O:lle aamulla, oli ensimmäinen kommentti hihkaisten todettu "inanat!" Niin ovat kyllä minunkin mielestäni aika inanat.Pehmoisesti pussittavat housut siirtyivät välittömästi päivittäiskäyttöön ja paita piti saada laittaa ite. Pääntie tuntui hieman kapoiselta mutta päälle asti saatuna paita istuu kuin valettu ja hihoissa on hauskasti hieman käärimisvaraakin. Puutarhat päällä ja ponnari sojottaen O riensi ommiin. Allekirjoittaneen tekisi nämä nähtyään mieli myös vähän piirroshommiin tuonne työhuoneen puolelle.
20 kommenttia:

 1. voi iiihana! minäkin muutaman totuttelukerran jälkeen (olisko ollut se lila väri) olen ihan ihastuksissa ja nyt on saatava molemmille pojille noi peitot (ainakin)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen ihan rakastunut noihin kaikkiin Aarrekidin kuoseihin. Niissä on vain sitä jotain!

   Poista
 2. No on kyllä aika inanat! =)

  VastaaPoista
 3. teidän tytöllä on ehkä maailman suloisimmat ilmeet kuvissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. O on ihan älyttömän ilmeikäs. Pitäisi melkein joskus koota hassuimmat ilmeet -sarja tännekin. :)

   Poista
 4. Nuo on kyllä ihanin Aarremetsältä tullut kuosi (tähän mennessä)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä tykkään tästä myös vaikka se ihan ensimmäinen aarremetsäkin viehättää silmääni edelleen. :)

   Poista
 5. Eikun Aarrekidiltä :D

  VastaaPoista
 6. Jestas, O tuntuu kasvaneen paljon yhtäkkiä! Jo iso tyttö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin itseasiassa itse ihan samaa kun katselin näitä kuvia ja viime aikoina muutenkin. Jotenkin eleet, ilmeet ja olemus on ottanut ison harppauksen eteenpäin.

   Poista
 7. tykkään kans aarrekidin kuoseista mut meillä on muuten vaatteet menny aika huonoon kuntoon. siis haalistuneet ja nukkaantuneet, vaikka on pesty ehkä kolme-neljä kertaa!
  kyseessä kylläkin housut ja konttausikäinen lapsi, joten ehkä osasyytä siinä yhtälössä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohos, kuulostaa aika kurjalta. Meillä on tosiaan aikaisempia vain peitto ja se taas on kestänyt sekä jatkuvaa käyttöä, että toki samalla pesuja oikein hyvin. Itseasiassa yllättävän hyvin. Odotan ihan mielenkiinnolla miten näiden vaatteiden kanssa käy, voin raportoida myöhemmin asiasta jos muistan vaan. :)

   Poista
 8. Henkilö joka haluaisi lukea blogiasi bloggerin kautta17/8/12 12:29

  Sun blogia ei pysty lukea ihan bloggerin kautta. Miksi näin? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti oikein hetken aikaa miettiä, että mitä ihmettä. Siis tarkoitatko, että haluaisit tuonne sivupalkkiin sen "lue" nappulan ja lukijalistan takaisin? Itse en lue bloggerin kautta mitään joten olen vähän pihalla sen teknisestä puolesta. Poistin kyseisen gadgetin puhtaasti ulkonäkösyistä mutta jos se on tosiaan ainoa konsti päästä kiinni bloggerin kautta niin voin toki pyynnöstä palauttaa sen kyllä. :)

   Poista
  2. haha juuri sitä tarkoitin :)

   Poista
 9. Oon ihaillut tuota kuosia kuvissa ja himottaisi pojalle kovasti paita ostaa... Mutta hiukan mietityttää oisko kuitenkin liian tyttömäinen. Mutta on kyllä inana!

  VastaaPoista
 10. Ah, minä kyllä ostaisin sun suunnittelemia vaatekuoseja. Ihan vaikka heti, joku hieno printti paitaan/mekkoon ja ah!

  VastaaPoista
 11. Moikka!
  Hei miten teillä on kestänyt pesua tuo paita?:)
  Kun meillä kesän malliston paidasta kulahti värit melkeinpä heti, sekä langanpurkautumia tuli paidan helmaan ja tosiaan päällä paitaa ei keretty useaan kertaan pitää.. Itse olen myös aivan ihastunut noihin aarre kidin kuoseihin, mutta niiden laatu on nyt hiukan arveluttanut ja mietin raaskinko tuota puutarhapaitaa ostaa jos käy samoin kuin aikasemmalle paidalle. Huppari ja leggarit ovat pysyneet ihan hyvässä kunnossa verrattaen paitaan, mutta eipä nekään useaa pesukone kertaa ole kokeneet, ihan muutamat.

  Ja kovin söpöinen on sinun pikku O ja valloittavat luvat :) minultakin löytyy omani pikku poika O ;))

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!