20120809

staff-passeja ja kangaskasseja

Eilinen Flown avajaispläjäys oli varsin rento ja rauhallinen. Kuvia napsin aika fiilistelyhengessä ja tiukin rutistus keskitetään tuonne viikonlopulle sitten. Jos minulla olisi aikaa, piirtäisin Flow-bingon, sen verran geneeristä festivaalikansa on. Jo kaupungilta Suvilahteen siirtyessä näki suoraan ketkä ovat matkalla samaan paikkaan. Itsekin varustauduin pikkumyy-nutturalla ja printtikuosisella kangaskassilla. Ihan vain sulautuakseni joukkoon.


Auringonlasku kultasi festivaalialueen ja yöllä kotiuduin väsyneenä mutta hymyillen. Sukellan varsin mielelläni kameroineni sekaan taas huomenna perjantaina ja siitä jatketaankin sitten sunnuntaihin asti Staff-lappu kaulassa. Tulkaa moikkaamaan (kuten sinä valloittava neiti teitkin eilen!) jos pyyhällätte ohi.


Minulla on joku fiksaatio näihin kaikenlaisiin kulkulupalappuihin. Olen säästänyt suurimman osan työhistoriani ajalta aina valintakokeiden valvojan nimilapusta erilaisiin tapahtumapasseihin asti. Kaikki niistä on rakkaudella säilötty työkirjan väliin muistuttamaan alavalintani mahtavasta monimuotoisuudesta. Löytyykö muita nimilappuhamstereita?

10 kommenttia:

 1. Kaikki festaripassit ja iso osa rannekkeista on säästössä. Sen verran iso osa se omaa työhistoriaa on, että rakkaudella vaalin.

  VastaaPoista
 2. Moi! Juu minulla on omalta 9-vuotiselta maajoukkueuraltani kaikki isojen ja pienten kisojen kulkuluvat tallella! Ihania muistoja! Nyt urheilu-uran jälkeen kaikki muut vipit ja staffit on myös päässyt keräilylaatikkoon! Toivottavasti törmätään viikonloppuna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi miten huikea kokoelma! En tiedä törmäsimmekö mutta en meinannut kyllä löytää ketään sieltä ihmispaljoudesta. :D

   Poista
 3. Anonyymi9/8/12 21:20

  Kyllä minultakin löytyy tallesta, suurin osa ainakin, kaikki kulkuluvat ja staffipassit. Jotkut laimeat ja tylsät seminaarinimilaput olen hävittänyt. Samoilla suunnilla säästelen kaikkia teatterilippuja ja käsiohjelmia, niitä on ihana selata myöhemmin.

  Karamellimaan Piparminttu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä säästelen myös kaikenlaista muutakin, lippuja ja lappuja. Pitäisi vaan saada aikaiseksi tehokkaammin arkistoida ne jonnekin eikä antaa lojua epämääräisissä kasoissa. :D

   Poista
 4. Kiitos kauniista kuvauksestasi, oli kiva törmätä ! Ehkä tänään taas. Ystävällisesti, Pihla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos itsellesi, häkellyin oikeasti kun tulit niin ihanasti kommentoimaan. :)

   Poista
 5. Jepa, staffi-, vippi- ja artistipassit viimeisen yli kymmenen vuoden ajalta kaikki tallessa. Haluan selkeästi tuntea itseni tärkeäksi. Tai no, jos haluaisin niin sit varmaan kyllä pitäisin niitä esillä enkä laatikon pohjalla. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahahhaa, mietin kieltämättä vähän samaa, että ainakin tällaiselle tavalliselle talliaiselle se staff-passi on nimenomaan sitä, että on tärkeä olo. :D

   Poista

Kerro ihmeessä!