20120810

raksalla

Keittiö on muuttunut rakennustyömaaksi. Me vietimme eilen O:n kanssa tyttöjen iltaa paitsi ihanan ystäväni J:n seurassa, myös nukkekodin osia maalaten ja lattioita päällystäen. Onpahan muuten melkoinen homma ja ihan uskomatonta miten tuollainen minikokoinen talo valtaa koko keittiön muuttuessaan remonttikohteeksi. Mineraalitärpäteistä, sivellinpurkeista, muoveista ja maaliroiskeista voisi päätellä, että meillä tehdään isompaankin renovaatiota täällä.Jos tarkoitus on viikon ainoana vapaapäivänä ja O:n kanssa kahdestaan saada jotain aikaakin, on pakko levittäytyä näkö- ja kuuloetäisyydelle kaikesta työhuoneen eristäytyneisyyden sijaan. Itseasiassa pieni assistenttini oli varsin innoissaan kun "äiti aalaa ukkeotia eittiössä" vaikka välillä erinäisten tärpättiohenteisten maalien ja mattopuukkojen pitäminen ulottumattomissa vaatikin hieman akrobatiaa.Kädet ovat maalissa vielä eilisestä mutta sormet syyhyävät jo seuraavan kerroksen kimppuun. Josko tänään saataisiin jo osa täysin valmiiksi. Vähän nimittäin vedin mutkia suoraksi ja jätin pohjamaalaamatta osat sillä seurauksella, että kerroksia vaaditaan ainakin kolme ennenkuin kulunut puupinta on peitossa. Yhden lattiankin päällystin jo eilen ruudulliseksi kun en malttanut odottaa ja katto sai aiemman punavalkoisen kuvionsa sijaan liitutaulumaalia pintaansa.
Kyllä tästä vielä hyvä tulee, olen vain sen verran kärsimätön, että tämä loputon pensselillä tihrustaminen  on vasta alkusoittoa sille hauskimmalle osalle, tapetoinnille, lattioille ja sisustamiselle. On kuitenkin myönnettävä, että tämänkaltainen piperrys oli myös yllättävän terapeuttista kaikkien viime aikaisten isojen vastuiden askartelujen (=töiden) välissä. Vielä ehdin onneksi vähän pipertää ennen illan valokuvauskeikkaa.


4 kommenttia:

 1. Oi, tulipas tarve saada nukkekoti meillekin! Taidanpa lähteä kirpparikierrokselle, minulla ei ollut pienenä omaa.

  VastaaPoista
 2. Missä liikkeessä olet törmännyt tuohon mustavalkoruudulliseen kontaktimuoviin? Mulla olisi sellainen haussa, pitäis saada mun vanha nukkekoti tuunattua tytölleni kolmevuotislahjaksi :) http://www.jennifersprintables.com/ osoitteesta muuten löytyy ilmaiseksi printattavia tapetteja ja tavaroita nukkekoteihin, suurin osa on aika kammottavia mutta löytyy sieltä pari aarrettakin joukosta...

  VastaaPoista
 3. Oi etta! Minakin haluan aloittaa pienoisremontin vaikkei talolla leikkijaa kylla ole eika kotona ylimaaraista tilaa. Tahtoo joka tapauksessa!

  VastaaPoista
 4. Oi oi! En malta odottaa lopputulosta!! =)

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!