20120803

rakkausreppu

Viime palaverissa kun O aamun hillittömän uhmaraivoamisen jälkeen oikein paistatteli parhaissa puolissaan vieraskoreuden huipulla, palaverini toinen osapuoli lupasi muistaa O:ta jollain kunhan O on äidille kiltti loppupäivänkin (saatoin ehkä mainitua millainen meidän palaveria edeltävä aamumme oikein oli).


Erään työlähetyksen mukana se sitten saapui. Maailman pehmein ja söpöin pupureppu josta tuli heti niin O:n kuin muidenkin suosikki. Big Small Shopistakin tuttu ihanuus on Deglingos-mallistoa ja vei heti myös kissojen sydämet. Liekö niillä kuitenkin mielessä pääosin puuhkea pupupaisti pakkaamisen sijaan. O taas pitää huolta tuosta mainitusta pakkaamisesta, reppu pitää saada mukaan niin nukkumaan kuin kauppaankin. Sinne mahtuu mainiosti pari ponia, kirja, kissanlelu, sukka sekä kahdet nappikuulokkeet.www.bigsmallshop.com

5 kommenttia:

 1. Tosi hieno tuo reppu! Oon kyllä kova deglingos fani, itselle ottaisin moisen :)

  VastaaPoista
 2. Aika sekopoltsit silmät tolla repulla. Onks se ottanut jotain? Tai jättänyt ottamatta?

  VastaaPoista
 3. Karun kaunis! Täällä tykätään:)

  VastaaPoista
 4. Ihana! Meillä on Deglinoksen hauva, joka näyttää yhtä... no, ottaneelta kuin pupukin. :-D

  VastaaPoista
 5. Mun mielestä sä voisit ryhtyä tekemään sellaisia in "my bag" -postauksia O:n repun kulloisestakin sisällöstä :D Ois hauska nähdä, mitkä on niitä tärkeitä juttuja mitä se pakkaa mukaan. Tai pakkaa muuten vaan, vaikkeivat erityisen tärkeitä olisikaan.

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!