20120814

puoli valtakuntaa puolijoukkueteltassa

"Kottarainenhan on tunnettu siitä että se kantaa n. puolet elopainonsa verran tavaraa mukanaan koko ajan. Sillä on kameran lisäksi 9-kiloinen assistentti, ja kaikki tarpeellinen 4 päivän autiosaariretkelle."Kysehän ei ole siitä, että olisi koskaan liikaa tavaraa mukana vaan siitä, että pitää olla vain tarpeeksi suuri laukku. Eräs ystävistäni on vakuuttunut siitä, että minulla on puolijoukkuetelttaa vastaavassa laukussani varmasti ainakin DC 10 -suihkumoottori sekä puoli valtakuntaa.


Kesän varmasti paras ostos onkin ollut Cheap Mondayn mainio laukku joka tyhjempänä taittuu  kaksinkerroin ja vetää tuplamäärän tavaraa avattuna.

"Sun laukku on Eka Vekaran housut."


2 kommenttia:

  1. "Kysehän ei ole siitä, että olisi koskaan liikaa tavaraa mukana vaan siitä, että pitää olla vain tarpeeksi suuri laukku." Kiitos tästä lauseesta, tätä voinkin jatkossa käyttää selityksenä isolle tavara määrälleni.

    Työkaverit osaavat siitä aina välillä aukoa, mutta entäs kun tarvitaan laastaria, lääkettä tai jotain muuta tuiki tarpeellista tullaan minulta kyseleen. Kaikenlaiseen kun pitää varautua =D.

    VastaaPoista
  2. Käsittämättömän iso laukku! Mutta tiedän tunteen... mutta parin viime vuoden aikana olen saanut hieman vähennettyä mukanani raahaman kaman määrää. Kunnes sitten taas välillä ryöpsähtää käsistä (lue: laukusta).

    VastaaPoista

Kerro ihmeessä!