20120803

pingviini parkkitalossa ja postiystävä paljastuu

Toki juuri silloin kun itse suuntaan nokan kohti kesämökkiä ja pikkuruista lomaa, alkaa heti tapahtua. Huhut kertovat, että Sinulle on postia -tempauksen salaiset postiystävät on vihdoin paljastettu ja osallistujia lahjottu ihanilla hemmottelujutuilla vielä järjestäjänkin toimesta. En nyt teidän muiden tavoin pääse siis kuvaamaan tuota hauskaa ekstrayllätystä joka näyttää kyllä varsin herkulliselta muiden blogeissa kuvattuna mutta pistetään salat julki täälläkin.


Itse lahjoin Aniliinia jonka vähäeleinen ja herkkä pilke silmäkulmassa -minimalismi on purrut minuun jo kauan ja puree edelleen. Oli ihana saada salaiseksi ystäväksi joku jonka blogia olen seuraillut jo pidemmän aikaa muutenkin. Käynkin vielä tuolla Anilandian kommenttiboksissa vinkkaamassa myös ja Aniliinin postaukset salaisen ystävän paketeista löydät täältä ja täältä.

Oma ihastuttava salainen ystäväni paljastautui itse tuolla kommenttiboksin puolella ja postasi aiheesta omallakin tontillaan. Kiitos vielä ihana ihana ihana Päin Mäntylää -blogin Magdaleena. Molemmat pakettisi olivat kerrassaan hurmaavia. Herra Pingviinillä on nykyään tärkeä osa monissa leikeissä ja hän lähettää terveisiä parkkitalostaan!


Sen lisäksi, että koko tempaus oli mielestäni aivan mahtava, oli myös todella hauskaa päästä suunnittelemaan sen visuaalista ilmettä. Postikasa ja raikas mintunvihreä tuntuivat kuuluvan yhteen ja muotoutuivat lopulta yhtenäiseksi kokonaisuudeksi.
Ketä sinä lahjoit ja paljastiko sinun salainen ystäväsi itsensä jo? Jos et ollut mukana tässä blogitempauksessa, haastan sinut ylipäätään muistamaan jotain ystävää pienellä yllätyksellä tai vaikka mukavalla tekstiviestillä. Aina on hyvä päivä pistää iloa eteenpäin!

8 kommenttia:

 1. Hei vink vink... :)

  http://sweetengland.blogspot.co.uk/2012/07/salainen-blogiystava.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hitsi vie, ehtikö tämä mennä jo?

   Poista
 2. Aiemmin jo Oi mutsi mutsin blogissa hehkutin, että tykkäsin kovasti tästä tempauksesta. Minä ja Riina (Riinan riemu-blogista) olimme toistemme salaiset blogiystävät. Näitä lisää jatkossakin. :)

  http://muumitalossa.blogspot.fi/2012/06/blogimutsin-paketti.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli minunkin mielestäni ihan kertakaikkiaan mahtava idea kaikin puolin. Todellakin, lisää tällaista!

   Poista
 3. tää tempaus oli ihana, harmi etten päässyt mukaan! Aniliinin kanssa jokin aika sitten jo suunniteltiin vastaavaa tempausta uusiksi. :)

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!