20120807

muuttokuorma

Mökiltä tuotiin myös pienehkö muuttokuorma. Mummu oli löytänyt kirppikseltä ehtoja Ikea-kalusteita nukkekotikoossa. On Lack-pöytää ja tuttuakin tutumpia hyllyjä, kylpyhuonettakin varten kaikki tarvittava. Nämä suorastaan huutavat päästä talvella kotiin kannettuun nukkekotiin kalusteiksi. Huomenna taidankin työmatkalla koukata hakemassa hieman tuunaustarvikkeita muun sisustuksen ajantasalle saattamiseksi. Sitten pääsee O:kin sisustamaan Ikea-kotia. Vielä pitäisi vain jostain löytää jonkinlaiset asukkaatkin tähän matalaan majaan. Olisiko ideoita?4 kommenttia:

 1. Anonyymi7/8/12 20:39

  Riippuen huonekalujen koosta, osta piirtomallinukkeja. Niitäkin löytyy jos jonkunlaisessa koossa, kun vaan osaa etsiä! Siitä sitten maalailet värikkäiksi ja iloisiksi sopimaan uuteen Ikea-kotiinsa :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan värikkäät kalusteet! Aiotko alkaa näperteleen pikkuherkkuja ja työkaluja ja tilataidetta ja kodin tekstiileitä ja...mahdollisuuksia on mielettömästi:)

  VastaaPoista
 3. Ihania! Itselläkin nukketaloprojekti alkamassa. Haasteellista löytää tarpeeksi yksinkertaisia ja kestäviä kalusteita. Itse ajattelin asukeksi sylvanian families elukoita. Tytön kaverilla on pupuperhe ja hyvin leikit sujuu. Nyt vasta huomasin, että pupuilla on alunperin aika kamalat vaatteet :) no, nehän voi päätyä vahingossa imuriin :D

  VastaaPoista
 4. Ai, niin. Kiva kun poistit sen sanavarmenteen. Onnistuu mobiilillakin kommentoiminen helpommin :)

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!