20120829

monitoimiasu ja kaverikuva

Onhan vaatevalintojen tekeminen tietenkin ylipäätään aika haastavaa mutta eilinen vei kyllä kirkkaasti voiton sillä asun piti soveltua niin Palonin syysmalliston muotinäytökseen kuin myöhäisillan tulitemppuihinkin. Ja koska mukana oli jo pullokaupalla sytytysnestettä ja muuta pientä tarpeellista mitä naisella nyt normaalisti käsilaukussaan on, en halunnut kantaa mukanani mitään täyttä vaihtovaatekertaa kuitenkaan.


Molemmista aktiviteeteista hiukan myöhemmin lisää kuvien kera, asun sen sijaan ratkaisin lopulta pukemalla päälle mustat puuvillalegginsit sekä mustan metallimaalilla tahritun paidan joista molemmat soveltuivat myös myöhäisempään ja sytytysnesteen tuoksuiseen toimintaan helpon pestävyytensä ja palamattomuutensa vuoksi.


Numphin pussivelourhame tuntui sopivalta parilta himmeähohtoisen pintansa kanssa noille paidan metallisävyille ja kruunasin alkuillan kokonaisuuden kasalla rannekoruja, Sanna Hopiavuoren sormuksella, tsemppikarhulla (kiitos Nina tästä nimityksestä!) sekä tietenkin kameralla, jonka kanssa piti ottaa myös kaverikuva asukuvien lisäksi. Kyllä meistä sen verran hyvät ystävät on näinkin lyhyessä ajassa tullut.
Loppuillaksi luovuin keinokuituhameesta välttääkseni soihtuefektin, vaihdoin sen tilalle rennot minishortsit ja luovuin kaikista koruista. Tukankin laitoin hieman tiukemmalle nutturalle suortuvia varjellakseni. Kannoin siis käytännössä ainoastaan shortsit vaihtamista varten mukana, kaikki muu oli jo kohdallaan. Mikä monitoimiasu!

Onko sinulla vinkkejä hyvin erilaisiin tilanteisiin saman päivän aikana sopivaan asuun? Siis muitakin kuin niitä naistenlehtien 'avaa tukka ja laita huulipunaa niin voit lähteä suoraan toimistosta hippaamaan' -juttujen lisäksi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä!