20120807

lempivaatteita paperilla

Niin se vain arki kuulkaa vyöryi työhuoneeseen samantien kun kotiuduimme. Onneksi sain kuitenkin samantien tarttua sellaisiin töihin joissa yhdistyvät kaksi suurta suosikkiani. Big Small Shopin kuvituskavalkadi sai lisäystä kun tuo mainio putiikki otti valikoimiinsa Tiia Vanhatapion Bebes-malliston lastenvaatteet. Vanhatapion suurena fanina olin tietenkin innoissani kun pääsin maalaamaan kyseisten vaatteiden innoittamaa kuvitusta vaatteet-osiolle.

Itse kuvaan päätyi lopulta kolme vaatekappaletta, yksi ihan aidosti mallistosta (ja meiltäkin) löytyvä ampiaisvärityksinen raitapaita ja kaksi hieman taiteilijan vapaudella toteutettua vaatetta, nekin tosin aidosti olemassa olevia ylistäen.

Illan pimetessä huomasin myös, että tulostimeni on sen verran älykäs kapine, ettei se suostu skannaamaan jos muste on loppu. Kuvasin sitten lopulta kuvituksen kuvankäsittelyä varten olohuoneen tyynyllä tomeran assistenttini avustamana. Onneksi vesivärit ja siveltimet sentään toimivat perinteisin metodein eivätkä petä koskaan.www.bigsmallshop.com
vanhatapio.fi
Vanhatapio Bebes Facebookissa

4 kommenttia:

 1. Mun skannerilla on vähän samaa vikaa, ei onnistu skannaus jos ei ole paperia koneessa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahahahaaa! Ihana! Sun skanneri on selkeästi mun skannerin sielunsisar! :D

   Poista
 2. Ihania piirroksia, olet taitava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Tällaisia töitä on ihana tehdä joiden taustalla on jotain joka sykähdyttää minua muutenkin. Uskon ja toivon, että se näkyy myös valmiissa töissä. :)

   Poista

Kerro ihmeessä!