20120801

katse selkään päin

Olen niin eteenpäinsuuntaunut yksilö, että valitsen vaatteetkin kaavamaisesti pääasiassa sen perusteella miltä ne näyttävät edestäpäin. Oikeastaan vasta näiden lapaluissa olevien tatuointien, O:n siirtymisen osittain kantorepusta rattaisiin ja tämän kesän (alerekkitarjonnan) myötä olen alkanut katsoa välillä myös selkäpuolelle. Minulle aukesi siltä puolelta ihan uusi maailma ja vaatekaappiin on eksynyt yksi jos toinenkin kangaspala jonka juju on nimenomaan siellä selän puolella. Kaupungillakin olen kiinnittänyt enemmän huomioita kiehtoviin selkämysratkaisuihin pukeutumisinspiraatioita bongatessani. Kumpaan puoleen sinä panostat enemmän?


Dieselin tunika kutkutteli minua vaikka kuinka kauan ennenkuin se vihdoin ilmestyi eteeni läpikulkumatkalla sen verran alennettuun hintaan, että raaskin kotiuttaa. Hauskinta tässä vaatekappaleessa on sen muoto jossa on siis kolme identtistä koloa sen eri puolilla. Kahdesta laitetaan kädet ja yksi jää selkäpuolelle roikkumaan vapaasti. Tai voisi sen varmaan eteenkin laittaa jos olisi hieman vähemmän väljästi muotoiltu maha.


Desigualin toppi tarttui mukaan Amsterdamista joskin alunperin enemmän printtinsä kuin hassun solmuselän takia. Sittemmin rakastuin myös selkäpuoleen josta saa todella eri näköisen sen mukaan mitä siellä alla on.


Riekaleiksi revitty kirppislöytö paljastaa selän paljastamatta kuitenkaan liikaa. Vaikka harsomainen laahus onkin melko alhaalla, ei etupuolelta suoraan sanoen edes uskoisi, että takaa paljastuu tällainen yllätys. Ja hei, hiton helppo itse toteutettavaksi. Yllätyin suorastaan.


Monkin liukuvärjätyssä topissa on myös varsin hauska ja paljastava takaosa. Alle tosin tarvitaan jotain ja tällä kertaa sinne päätyi pieni mustavalkoinen topinrääpäle. Tämäkin tarttui oikeastaan mukaan enemmänkin liukuvärinsä kuin takaosansa takia mutta loppujen lopuksi sopii varsin hyvin tähän selkäteemaan tämäkin.


Uusin tulokas samaan sarjaan on Cheap Mondayn hauska tunikatoppimekko jonka löysin Sascian suosituksesta Stockmannin outletista. Selkä ei ole ainoastaan osittain auki vaan epäsymmetrinen olkaimia myöten. Tällä kertaa alla ihan vain rintaliivit, toimii takuuvarmasti myös bikineihin yhdistettynä. Tänään ensi kertaa päällä mutta taitaa havitella paikkaa loppukesän luottovaatteena.

4 kommenttia:

 1. Minä taas mielelläni peitän selkäni perinteisillä paidoilla tai sellaisilla, joiden juju on sillä etupuolella. Selässäni on kaikenlaisia luomia vaikka kuinka, enkä tykkää erityisemmin esitellä niitä. :P Nuo selkäjujupaidat on kyllä kivan näköisiä!

  (PS. En yleensä tykkää tatuoinneista, mutta tuo/nuo sinun on kyllä nerokkaat, täytyy myöntää! :) )

  VastaaPoista
 2. Mä tykkään sun vaatteista (vaikka itse en ostaisi ikinä samanlaisia itselleni) ja siitä, että niissä on aina jonkinlainen juju. Sun innoittamana bongasin eilen alerekistä ihanan A-linjaisen (telttamallisen, mahalle) sifonkimekon romanttisella kuosilla ja mun mittakaavassani erikoisella selkäratkaisulla. Sen nähdessäni tulit heti mieleen sinä, mutta en kyllä ikinä näkisi sitä sun päälläsi. Ostin sen, vaikka se on todella epätyypillinen vaate kuuluakseni mun vaatekaappini. Ja heti kaduin, etten omista kauniimpia rintaliivejä. Beiget minimazer-liivit oli aika karun näköiset avonaisen selän kanssa. :D

  PS. Ja kun viimeksi oli puhetta, että isäni avovaimo kutsui MUA boheemiksi, niin tämän ihanaisen alelöytöni päällä ja lettikampaukseni nähdessään hän totesi, että mulla on "taas tuollainen boheemi kesäasu"... :D taas ajattelin sua.

  VastaaPoista
 3. Ihanat on seljät! =)

  Käypä tuolla: http://mantyla.blogspot.fi/2012/08/salaisuuksia-ja-mustakeltaisia-asioita.html ;)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi3/8/12 00:01

  Noo, etu- eikä takapuoli ei saa olla kumpikaan alatyylinen. Itseni kohdalla tämä tarkoittaa sitä, että esim. rintaliivit eivät saa näkyä. Jopa juhlissa/yöelämässä näkee harvinaisen paljon sitä, että nuoret tytöt löntystävät rintsikat vilkkuen, mikä mielestäni on outoa. Alusvaatteet alusvaatteina ja ei kaikkien silmille :)

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!