20120805

intergalaktinen inspiraatio

Iltojen tummuessa ja yötaivaan tuikkiessa tähdistä alkaa taas vanha avaruusinnostukseni nostaa päätään. Pienenä kahlasin kaikki taivaankantta koskevat julkaisut läpi ja haaveilin urasta astronauttina. Näin vanhemmiten olen ihan tyytyväinen jos paidassa tai legginseissä vilahtaa tähtisumua, alan nimittäin olla aika varma, että tämän tyyppinen alanvaihdos ei tule enää kyseeseen.


Jokin näissä nebuloissa, linnunradoissa ja jännittävissä murrettujen värien yhdistelmissä kuitenkin kiehtoo. Saa nähdä missä muodossa ne siirtyvät omiin töihini, siihen menee usein hetki vaatekaapista mutta kyseinen kiertokulku on yleensä vääjäämätön. Ensin ideatasolla innostavia, sitten vaatteissa välähtäviä ja lopulta työpöydän hämärästä parrasvaloihin johonkin projektiin. Hienoinen aavistus tästä alkavasta tähtimaniastani tosin nähtiin jo Lazy Dynamite -blogin ulkoasussa keväällä.


Ympäri nettiä raketin lailla levittäytyneet Christopher Kanen huikeat avaruusprinttikuosit on valitettavasti loppuunmyyty ihan joka puolelta mutta onneksi aika moni muukin on villiintynyt tästä samasta aiheesta. Black Milk Clothing on tehnyt Jeffrey Campbellin kanssa yhteistyötä kenkien muodossa ja paitaa ja leggaria löytyy niin eBaysta kuin Romwestakin.

Nyt kun vielä löytyisi lähes uutuuttaan kiiltelevään iPhoneen sopivan intergalaktinen suojakuori ja valinnan vaikeudesta huolimatta kaappiin muutamat galaksipökät tai -paidat niin syksy alkaisi varsin tähtitieteellisissä merkeissä. Ja kynsissäkin nuo tähtisumukeskittymät toimisivat oikein mainiosti mustaa asua tähdittämässä. Aika monta DIY-ideaakin on jo muuten muhimassa. Kolahtavatko sinuun kaukaiset tähdet? Solahtaisivatko sumut smoothisti vaatekaappiisi?

Kuvat sekalaisista lähteistä, anna tarkat linkit pyydettäessä.

2 kommenttia:

  1. Tää on yks niitä harvoja asioita, jotka kolahtavat. Tähtipölyt minunkin komerooni kiitos!

    VastaaPoista
  2. Nuo tähtöset kyllä kolahtivat, mutta niin kolahtivat nämäkin: http://blackmilkclothing.com/collections/leggings/products/muscles-leggings
    Olisivat aika päheät treenitrikoot salille :D

    VastaaPoista

Kerro ihmeessä!