20120821

ainakin 10000% parempi mieli ja pidemmät ripset

Kommenttiboksissa on kuhistu työpostauksiini usein liittyvästä alavireisyydestä ja negatiivisesta sävystä. Osasyy tähän on varmasti siinä, että projektien suurentuessa ja asiakkaiden kasvaessa myös paineet kovenevat ja salassapitovelvollisuudet painavat. Niistä kaikkein jännittävimmistä ei saa hehkuttaa edes halaistua sanaa ennenkuin ne on julkaistu joten se kaikki kupliva innostus hukkuu helposti pelkkiin listoihin ja kiireen kirvelyyn. Siitä kun saa aina kirjoittaa.


Mutta nyt tehdäänkin täyskäännös, sillä juuri äsken julkaistiin jotain josta olen intoillut täällä kulissien takana jo jonkin aikaa. Kauneusmaailman uusin (ja tietysti mahtavin, kaunein, ihanin, piste i:n päällä, xtrakevyt, säteilevä, sensuelli sekä täyskymppi!) sivusto Kaikki kauneudesta näkee päivänvalon 15.10.2012 ja minä olen saksinut sitä varten sellaisen pinon naistenlehtiä, että oksat pois!

Tämä projekti maistuu kirsikkasiideriltä, valtaa koko työpöydän auringonsäteiden leikkiessä lehtileikkeillä ja on yksi jännittävimmistä, suurimmista ja ihanimmista projekteista joita olen vähään aikaan tehnyt. Älä missään nimessä missaa vaan tilaa jo tänään! Kuten asiakkaani eräässä projektia koskevassa sähköpostissan sanoi; 10000% parempi mieli ja pidemmät ripset!4 kommenttia:

Kerro ihmeessä!