20120723

seikkailuasu

Vaikka silmääni miellyttävätkin suuresti myös lastenvaatteissa harmaat, mustat, mustavalkoiset ja muut minimalistin unelmat, on välillä hauska revitellä. O on siitä ihanassa iässä, että innostuu vaatteiden kokeilusta ja pukemisesta. Uusi hattu, paita tai kengät pitää saada heti päälle ja niissä kuljetaan ylpeinä ja onnellisina sen sijaan, että kieltäydyttäisi pynttäytymisyhteistyöstä jota jokaiseen päivään väistämättä jossain kohtaa kuuluu. Ulos lähteminen on aina hauskaa, siellä odottaa joka kerta seikkailu. Oli se sitten hiekkalaatikko, starttirahan jatkoaikapalaveri tai kirjaston poistomyynti.


Asukin voi olla seikkailu värien, kuosien, printtien ja asusteiden seassa. Tämä kuvissa näkyvä kombo on juuri niitä jotka kuulostavat aivan kamalalta sillisalaatilta selitettynä mutta joka näyttää todella hauskalta käytännössä. Huppari on kirppislöytö siltä ajalta kun O oli ihan pikkuruinen, paita Zarasta ja tällä kertaa oikein päin, marianneraitaiset legginsit ostin joskus H&M jostain lasten alehyllystä ja kengät ovat ne aiemmassa postauksessa näkyneet kukkatennarit. Ohut bambipipo tarttui mukaan Prisman lastenosastolta ja toimii kevyen kesähatun korvikkeena kun pääpäähine on pyykissä.
8 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Millasella kameralla ja putkella kuvaat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Vaihdoin hiljattain vuosien kitkuttelun jälkeen aataminaikuisen EOS kolmesataseni uuteen 5D Mark II -runkoon. Ennen valintakoeviikkoa kuvatut täälläkin ovat kaikki tuolla uskomattoman iänikuisella rotiskolla kuvattuja ja siitä eteenpäin tällä uudella. Varmasti kuvaamisiini olisi riittänyt muukin runko mutta tarkoitus oli ostaa kerralla myös työkuvioita ajatellen sellainen kapistus ettei tarvitse vuoteen tai kymmeneen olla uusimassa uudestaan.

   Putkia on aktiivikäytössä käytännössä kaksi, Canonin 50mm 1.8 ja Sigman lähes kalansilmää muistuttava laajis jonka speksejä en jaksa käydä nyt lunttaamassa. Tuo viiskymppinen on oma lempparini ja aina kiinni rungossa, kuvaan sillä lähes kaiken. :)

   Poista
  2. Itellä on ollu aikeissa ostaa tuo viiskymppinen jo noin puoli vuotta.. Oon kuulluu NIIN paljon hyvää siitä, että vois sen vihdoinkin hankkia :)

   Poista
 2. ihana paita ja ihanat leggarit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Zara on viime aikoina yllättänyt jotenkin etenkin lastenvaatevalikoimallaan. :)

   Poista
 3. En kestä taaskaan. Just tällaset "suloisesti mutta tyylikkäästi hommuset" muksut on niin ihania! Toi alin kuva ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muotoilitpa ihanasti! Juuri se omituinen yhdistelmä rentoutta ja hauskuutta viehättää minunkin silmääni. Ja etenkin tuo aiemmin mainitsemasi 'tarpeeksi suuri päähine' -asia. :D

   Poista
 4. Olen lukenut blogiasi kauan, mutten koskaan kommentoinut. Nyt ajattelin, koska uskoisin sen olevan bloggaajalle ihan mieluistakin. Lastesi ja omat vaatteesi ovat ihania! Inspiroivia.

  H

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!