20120704

koko perheen tapahtuma

Ei, siellä ei soita Hevisaurus eikä sitä järjestetä puistossa vaan tasaisin väliajoin meillä makuuhuoneessa. Tarjoilutkin ovat vähän heppoiset mutta meininki sitäkin riehakkaampi. Minä puhun tietenkin  lakanoiden vaihtamisesta. Se on meillä se odotetuin koko perheen tapahtuma johon osallistutaan kynsin, hampain, sormin, varpain ja koko keholla. Joka kotona oleva iikka.


Kissatkin tietävät, että kun sängyn lakanalaatikko aukeaa, seuraa menoa ja meininkiä. Ne rynnistävät samantien apajille, kuka mihinkin kulmaan. O ei jää yhtään huonommaksi, vauhtia on varmaan enemmänkin kuin karvakavereilla yhteensä. Tänään oli niin hauskaa, että O näytti kahta peukkua.Tällä kertaa tapahtuma oli erityisen ihana myös minun mielestäni. Yhteistyötahoni Brands Scandinavia nimittäin sponsoroi tapahtumaamme mahtavilla Feather-lakanoilla, joissa nimensä mukaisesti leijuu höyhenenkevyitä kuvituksia. Kyseiset kuvitukset ovat klassikkograafikko Erik Bruunin käsialaa ja tarina kertoo, että hän on saanut inspiraationsa pihan joutsenilta pudonneesta yhdestä höyhenestä.

Näillä (ja kissankarvakuorrutteella joka niihin tietenkin yhdistettiin välittömästi) jos ei matkaa pehmeästi höyhensaarille niin ei sitten millään. Ja jos ei nukuta niin saa näistä mainion supersankariviitankin.

Brands Scandinavian valikoimassa on kaikenlaista muutakin ihanaa (mm. ne mahtavat pony-tuotteet!) ja mikä parasta, jälleenmyyntiverkosto on ihan uskomattoman kattava. Tuotteita saa niin NetAnttilasta kuin Sokoksistakin ja lisäksi mm. KodinYkkösestä sekä verkkokauppa Inessasta. Ei siis huolta siellä pääkaupunkiseudun ulkopuolellakaan.


Ja pssst, siellä Design Stop Stationilla näkyi olevan alennusmyynnit käynnissä kun eilen menin ohi.

Brands Scandinavia
Jälleenmyyjät
Brands Scandinavia Facebookissa


7 kommenttia:

 1. Ihana peukuttaja teillä! Meilläkin lakanoiden vaihto on koko perheen homma ja tosi kivaa kun silloin saa sängyssä riehua, hyppiä ja rakennella majoja.

  Valitettavasti meillä vaihdetaan nykyisin lakanat tosi usein, kun yksi melkein yökuiva lorottelija kömpii sänkyyn ja surutta antaa tulla jos on tullakseen...

  VastaaPoista
 2. Anonyymi4/7/12 14:23

  Ihania kuvia <3

  VastaaPoista
 3. Ihanaa arkea! Ihania kuvia! Ja ihana tyttönen!

  VastaaPoista
 4. Haha, totta tosiaankin.. Mutta meillä kyllä lakanoiden vaihto on varsin yksipuolista: minä ja ainoastaan minä olen siitä vastuussa. Kaikki pennut kyllä lakanoiden alla tykkää kikatella kun huljuttelen niitä heidän päällään, mutta kyllä ei itteäni aina enää naurata.

  Sitä oon ihmetellyt, miten ihmeessä meillä aluslakana on aina aivan täynnä murua ja muuta roskaa, vaikka sängyssä ei syödä. (Tietenkään!)

  Puhtailla, just vaihdetuilla lakanoilla ja ulkona tuuletetuilla peitoilla ja tyynyillä on kyllä ihana ruveta nukkumaan, mutta suoraan sanottuna en tykkää lakanoiden vaihdosta. Ja niitä just mieluisia lakanoita tulee niin harvoin vastaan!

  VastaaPoista
 5. Viimeinen kuva on ihan huippu! Ja hienot on lakanatkin, vau.

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia! Eikä mikään voita puhtaiden lakanoiden tuoksua ja tuntua.

  VastaaPoista
 7. toi vika kuva on ihan kuin jostain vaippamainoksesta, tosi ihania kuvia!

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!