20120715

kesän parhaat väriläiskät ja pari romutettua periaatetta

Tämä kesä on onnistunut nyt jo romuttamaan useita periaatteitani vaikka en ole ehtinyt olla edes lomalla vielä. Minä olen yläosahamsteri ja kaapit pursuilevat erilaisia toppeja, paitoja, tunikoita ja ties mitä lärpäkkeitä mutta alaosien kanssa jämähdän usein yhteen ja samaan vähän turhankin pitkäksi aikaa. Tänä kesänä se jämähdysalaosa on ollut yllättävänkin lyhyet mikroshortsit jotka ostin joskus vuosia sitten kotilöhöilyasuksi jostain H&M:n sporttiosastolta.


Päätin kohdata sekä kesän että pelkoni hyllyvistä yläreisistä pystypäin ja lyhyin lahkein mutta ongelmat alkoivatkin vasta siinä vaiheessa kun olisin halunnut toiset samanlaiset niiden osoituttua mainioksi jokapaikanalaosaksi. Arvaatte varmasti, että tarkinkaan kaupunkikierros ei auttanut, yhdet etäisesti samanmalliset löysin mutta harmillisesti vaaleanpunaisina. Siinä meni kuitenkin vielä jonkin sellaisen periaatteen raja jota en ainakaan tänä kesänä aio enkä halua ylittää.


Sitten löysin itseni Niken alerekin edestä paitsi täydelliset shortsit kädessäni, myös ei neonvärisiä vaatteita -periaatteeni pettäneenä. Ja sitten vielä sekin, että sorruin varmaan ensimmäistä kertaa ikinä ostamaan täsmälleen saman vaatekappaleen kahdessa eri värissä kun innostuin niin. Mökkiviikonloppu menikin sitten aika tiiviisti neonvihreät läiskät (ja ne hyllyvät reidet) vilkkuen, ensi viikon aion aloittaa oransseilla jos vain säät sallivat.

Millaisilla vaatteilla sinä olet rynnistänyt kesään?

6 kommenttia:

 1. Alaosahamstraaja täälläkin....
  Leggings ja tunika
  leggings ja mekko
  leggings ja pitkän toppi (peffan alle ylettyvä)
  lopuksi hommasin parit haaremihousut. :D

  VastaaPoista
 2. Ihan MAGIKAALISET ostokset (JA magikaaliset reidet!). Mä tunnistan itseni tosta alaosiin jumittumisesta niin täysin. Tänä kesänä oon sentään löytänyt uuden jumituskohteen; maksihameet. Paljon muussa ei sitten ole taas kuljettukaan. :D

  VastaaPoista
 3. Olen ensimmäistä kertaa elämässäni käyttänyt mikroshortseja! Yleensä vietän kesät farkuissa, mutta ilmeisesti iän myötä itsesensuuri häviää eikä edes näkyvä selluliitti häiritse (itseäni)!

  VastaaPoista
 4. Tuon tyylisiähän ei olisi mahdotonta tehdä itsekään. Ostaa (mustat) yksiväriset shortsit ja tekee itse väriläiskät kloritella. Tosin siinä onkin se juttu, että alta paljastuva väri on yllätys :D

  VastaaPoista
 5. Mä itse asiassa katsoin heti noita ekojakin pöksyjä, että nyt tekee muistisi tepposet tai sitten aika häijyt kopiot, koska noi on Niket :P Kys. printtiä (tätä nykyä jo vanhaa) myydään usein alessa, mutta eipä oikein itse ole rohjennut ostaa.

  Ei ole kesävaatteita juuri tarvinnut miettiä tänä kesänä...

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!