20120706

kalloja, kehuja ja kukkia

Keittiö kaipasi kesäpiristystä joten pistin pöydän yläpuolella olevan pienen hyllyn ja sen takana olevan blogitrendikkään kollaasiseinän uusiksi. Aiemminhan seinää koristivivat varoituskyltit ja kani maitolautasen kanssa, nyt sinne pääsivät O:n maalaus, strösselikallo sekä joskus Tigerista ostettu karkkikortti. Kiinnityssysteemikin vaihtui rautalankaan ja nipsuihin.


Ilme on heti keveämpi ja sitä sekä mieltä keventää entisestään se, että minulla on ihan mahtavia asiakkaita. Sellaisia joiden kanssa viihtyy palavereissa tuntikausia ja tulee puhuttua paljon muustakin kuin töistä. Sellaisia, jotka soittavat ihan muuten vaan ja sellaisia, jotka tuovat kukkia.


Olen aina pyrkinyt siihen, että samojen asiakkaiden kanssa tehdään töitä pitkään sillä se on toimiessaan kaikkien etu. Tuttujen ihmisten kanssa toiveet ja toimintatavat ovat yhteisiä jo aiemmalta ajalta ja työt sujuvat yleensä sekä vauhdikkaammin, että tehokkaammin. Minulla on onni saada työskennellä ihan huikeiden tyyppien kanssa joista osasta on asiakkuuden lisäksi tullut vuosien varrella ystäviäkin.3 kommenttia:

 1. Teuvon kuvat Noormarkusta kävi täällä ja toivottaa hyvää kesän jatkoa.

  www.ttvehkalahti.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Kauniita kuvia ja ihanan pirteän värinen tuo maalaus :-)

  VastaaPoista
 3. MIKÄ KALLONEN <3__<3 tämä hurauttaa suoraa tietä kauppaan kun työt loppuu!

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!