20120713

ihanat naiset kahvilla

Mitä saadaan kun yhdistetään kuppi maitokahvia, kaksi kuppia kahvia mustana, viikunahillo-brie-focaccia, sushia, suklaamuffinssi, kanafetasalaatti parmesaani-dijon-kastikkeella, frozen yogo mustikoilla ja mansikkakastikkeella, kaksi salaattia kanalla, fetalla ja aurinkokuivatulla tomaatilla sekä shampanjakastikkeella, mustikkasmoothieta, vadelmajuustokakkua, kahdet rattaat, yksi kantoreppu, kolme naista, yksi mies, kolme lasta, torstaiaamu ja Kluuvin kauppakeskuksen yläkerran ravintolamaailmalounge?

Ihan mahtava lyhyen varoitusajan pikamiitti keskellä keskustaa tietysti. Ihanat naiset notkuvan pöydän ääressä ovat tietenkin Lapsellista-blogin Sascia, Ipanaisen Anni ja Kahdesta Kolmeksi -blogin Elli76 sekä elegantisti nahistunut allekirjoittanut. Koko tapaaminen pykättiin pystyyn heti aamutuimaan kiitos Sascian ja tekipä muuten hyvää aloittaa aamu sushilla ja hersyvällä naurulla. Lisää tällaisia extempore-tapaamisia kiitos!


Helmi sen sijaan oli tänään aika totinen ja söi patongin sijaan O:n focacciaa, O halusi minulta sushia ja Annin jälkikasvu viihtyi akvaarion luona syötyään puolet äidin salaatista.Me jouduimme poistumaan hieman aiemmin allekirjoittaneen työjuttujen takia mutta esittelimme vielä lopuksi railakkaan uhmakohtauksen parhaita puolia. Ilme kertonee kaiken.

Kiitokset Sascialle kanssakuvaamisesta.

2 kommenttia:

  1. Onko Helsingissäkin HankoSushi? Jee!!!

    VastaaPoista
  2. Sori, mut eiks kuvissa näy neljä naista ja yksi mies...:P

    VastaaPoista

Kerro ihmeessä!