20120702

finrexinin voimalla läpi taulukoiden

Moni on todennut, että on varmaan raskasta luoda koko ajan kun tekee töitä visuaalisella alalla. Minä olen eri mieltä. Luominen on ihanaa. Oikeasti raskasta on tehdä massiiviseen taittoon korjauksia joita tulee monelta eri ihmiseltä, eri muodossa, paperilla, käsin tehtynä, alleviivaustusseilla, kuulakärkikynällä, eri käsialoilla joista osa loisi loistavan uran terveyskeskuslääkärinä, Word-dokumentteina, PDF:inä, noteseina, sinisellä, keltaisella, sähköpostissa, listoina, sivunumeroina. Joskus tuntuu, että hieroglyfien opettelusta lapsena on enemmän hyötyä kuin aikuiselämän korkeakouluopinnoista alan koulussa.


Raskainta ei ole olla luova vaan istua tuntikausia takapuoli puuduksissa, aivoja suun kautta ulos yskien kun deadline painaa päälle ja joustovarat on jo käytetty. Raskainta on löytää itsestä vielä jostain salaisesta sopukasta muutama voimavaranmurunen joita ei olisi vielä hyödynnetty. Kahlata sivu sivulta läpi jokainen yksityiskohta, taulukko, numero, kirjain, ajatusviiva, otsikko ja tavu. Onneksi lopussa kiitos seisoo kun tämä vuoden suurin yksittäinen taittotyö valmistuu. Ja onneksi on Finrexiniä ja oranssi jättimuki. Puhumattakaan maailman parhaista työkavereista jotka jaksavat tiukassakin paikassa tsempata ja kannustaa.

2 kommenttia:

 1. Anonyymi2/7/12 23:41

  Pikaisia parantumisia sinne. Pari vinkkiä:
  Jos nenä on tukossa, suosittelen ehdottomasti nenäkannua, ihan must must must kapistus!

  Sitten jos kurkku on kipeä, älä juo kuumaa.
  Tämän on nyt sanonut mulle pari hoitajaa ja pari lääkäriä. Nou nou nou kuumalle jos kurkku on yhtään kipeä. Pahentaa kurkussa olevaa tulehdustilaa. Parasta on viileät nesteet.

  Vaikka finrexin on muuten niin namia maultaan, töissä odotti kiva yllätys kun uudessa kahviautomaatissa oli lisänä mustaherukka mehu joka maistuu ihan samalta kuin finrexin XD

  VastaaPoista
 2. Lääkäri taas käski mun viimeksi jonkun lenssun kanssa asioidessani heittää finrexinit roskiin :D Se kuulemma vain saa ihmiset kuvittelemaan olevansa paremmassa kunnossa kuin ovat, ja siksi riehumaan liikaa pahentaen tilaansa. En oo tainnut koskaan nähdä yhtään lääkäriä niin tuohtuneena, kuin mitä tuo vaikutti olevan finrexinin olemassaolosta, enkä sit uskaltanut piipittää, että "nokun se on hyvää". Enää en kyllä voi käyttää, koska se jostain syystä tuntuu polttavan koko ruokatorven puhki mennessään vielä pahemmin kuin kahvi, kiellettyjen herkkujen numero yksi.

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!