20120628

kirpparionnea ja kiertopalkintohousut

Heräsin ennen kukonlaulua kaktukseen kurkussa mutta jatkoimme silti ennalta suunnitellun ohjelman mukaisesti Mummun ja O:n kanssa kirpparille. Olo oli aika nahistunut ja sää epävakaa joten varustauduin rennolla asulla, jonka pääosaa näyttelivät uusvanhat kuviolegginssit. Uusvanhat siis sillä tavalla, että nämä matkasivat luokseni Oi Mutsilasta ja ovat päätyneet sinne alunperin AnneVeeltä. Varsinaiset kiertopalkintopökät siis.Kierrätystä oli havaittavissa myös mahtavien kirpparilöytöjen muodossa. En ollut varmasti tarkkasilmäisimmilläni mutta mukaan tarttui silti muutamia ihastuttavia asioita. Ivana Helsingin klassikkopussukka bambeineen muutti vihdoin pitkän etsinnän jälkeen luokseni. Olen kuikuillut huuto.netiä varmaan jo vuoden päivät tämän osalta ja aina se on tuntunut olevan turhan kallis. Nyt hinta oli kohdallaan joten raaskin vihdoin kotiuttaa.


Teräksiset martinilasit veivät myös sydämeni samantien, nämä kaipaisivat tosin (maistuvan drinkin lisäksi tietysti) kylkeensä ehdottomasti niitä kivisiä kestojääkuutioita, eikö vain? Mistähän niitä saisi?Muut löydöt olivat pieniä mutta sitäkin osuvampia, kuusi kappaletta kulmikkaita kahvikupinalusia lisää, mainio Marimekkokirja sekä ihastuttavan retro peltijuna O:lle. Varsin hyvä päivä siis kaiken kaikkiaan joskin fyysinen olo pahenee näemmä sitä mukaa kun muut asiat sujuvat paremmin.


9 kommenttia:

 1. http://www.pulju.net/tuotteet/baarikeittio/terasjaapalat teräsversioita..

  VastaaPoista
 2. Äääääh, syvä kateuden pistos sydämessäni Ivanan laukusta!

  VastaaPoista
 3. Kivijääpaloja myydään ainakin Fiskarsin taiteilijoiden, muotoilijoiden ja käsityöläisten osuuskunnan verkkokaupassa, http://www.onoma.fi.

  VastaaPoista
 4. http://lahjapajapuuhari.com/product_info.php?cPath=30_51&products_id=517

  VastaaPoista
 5. Kivijääpaloja myydään myös Kolmikulmassa Finnish Design Shopissa. :)

  VastaaPoista
 6. Meiltä saisitte nuo jääpalakuutiot postikulujen hinnalla.

  VastaaPoista
 7. millä hinnalla nuita ivana helsingin laukkuja on myyty? ite omistan yhden sellasen, ja mietin että millähän hinnalla sen kirpparilla möis :)

  VastaaPoista
 8. Anonyymi9/7/12 10:35

  Siwassakin on kuutioita!

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!