20120625

kaupassakäynnin ja englanninpuhumisen abc

Voi miten O:n silmät syttyivätkään loistamaan kun kysyin, että käytäisiinkö kaupassa. Touhukkaasti O haki oman olkalaukkunsa ja vaatteetkin saatiin päälle alta aikayksikön. Pientä banaaniraivaria lukuunottamatta shoppailimme lähisiwassa mallikkaasti ja löysimme kaiken tarvittavan.

Angry Birds -pussit karkkihyllyssä kirvoittivat tietävän etusormen ojennuksen yhdistettynä aivan selvään brittiaksentilla höystettyyn sanaan bööd.

Kassalla kiitettiin kauniisti ja meinasi pieni vähän hermostuakin kun aktiivisesta moimoittelusta ja vilkutuksesta huolimatta ei meinannut noin kahdeksankymmenellä sentillään näkyä saati kuulua sieltä kaikkien rakenteiden takaa kassatädille asti.

1 kommentti:

  1. Sinun blogin lukijana yllättyy joka kerta positiivisesti kun kirjoittaa osoiteriville vi ja enter, tarkoitan että ihanaa kun jaksat kirjoittaa niin usein!
    Mukava seurata juttuja kun itsellä pikkusen nuorempi poika niin saa tavallaan lukea juttuja "seuraavasta vaiheesta" eli mitä tuleman pitää :) ja O on niiin suloinen!
    Olen myös itse graafikko joten työttömäksi sellaiseksi jäätyä sinä "elät unelmaani". MaailmanParasBlogiIkinä - Kiitos siitä! :)

    VastaaPoista

Kerro ihmeessä!