20120526

sales ja exposed

Eilen join skumppaa (otin minä pari valokuvaakin siinä sivussa, ei hätää, ei minulle pelkästä skumpanjuonnista sentään makseta) ja tänään onkin vuorossa raflaavannimisiä menoja. En tiedä onko enää ketään joka ei tietäisi, että tänään on Fashion Stock Sales Vanhalla ylioppilastalolla klo 18 asti. Sen lisäksi, että aion kärkkyä hyviä löytöjä (jotka joku on tietenkin vienyt nenäni edestä jo eilen), tapaan myös pikaisesti erään asiakkaani samoilla huudeilla.

Lisätietoa täältä.

***

Tänään tapahtuu toki muutakin, Vanhalta suuntaan takuuvarmasti WDC-Paviljonkin (joka on muuten ihan itsessään tsekkaamisen arvoinen raakapuurakenteineen) Arts Exposed! -tapahtumaan jossa Aalto-yliopiston Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun (eli entisen TaiKin) opiskelijat sekä alumnit paitsi esittelevät tuotantoaan, myös myyvät sitä klo 19 asti. Mm. ihanan aakkosjulisteen tekijät ovat paikalla ja paljon muita mahtavia juttuja.

Lisätietoa täältä.

2 kommenttia:

 1. Ha, aika samoja juttuja täällä ollut viime päivät! oot ollut ainaki siellä suvilahdessa pe ja nyt noi muut myyjäiset + bsc:n kauppa. Se näyttääkin tosi hyvälle!

  en oo lukenut nyt blogeja pariin päivään niin hyvä tsekata, et meillä on samat jutut lähes :D eri näkökulma vaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Öö. Mä olin perjantaina työkeikalla Arabianrannassa, en edes tiedä mitä Suvilahdessa tapahtui. :D

   Ja kieltämättä on samat jutut kehissä näemmä meidän lisäksi myös aika monella muulla. Siksi mä kirjoitinkin, että kukapa ei jo tietäisi tuosta Fashion Stock Salesista. BSC saa toivottavasti vielä lisääkin näkyvyyttä, sen verran mahtavista tuotteista on kyse. :)

   Poista

Kerro ihmeessä!