20120523

mustaa ja valkoista

Ajattelin paasata lapsen mustiinpukemiseen liittyvistä konnotaatioista mutta minua alkoi laiskottaa. Tyydyn toteamaan, että onneksi on lastenvaatemallistoja joissa muoto ja leikkaus puhuvat puolestaan ja joissa ei kaihdeta mustavalkoisuutta ihan vaan periaatteesta tai niittejä ja nahkahousuja vilisevien aikuisten päähän jumiutuneiden mielikuvien takia.


Mahtava lapsimessuilta mukaan tarttunut mekko on niin äidin kuin O:nkin suosikki ja mallia Höö Babywear joiden malliston voisin kotiuttaa vaikkapa kokonaan.Ja hei, tästähän saa tarvittaessa teltankin!

9 kommenttia:

 1. Ihanuus!
  Mä kans ostin messuilta yhden HÖÖ mekon.

  VastaaPoista
 2. IHANA!!! Mä olen pukenut kummipoikani alusta asti musta-valkoiseen. Olen varmaan hankkinut kaikki Marimekon raita- ja pallovaatteet sukista puseroihin musta-valkoisena. Nyt on Marimekolla valikoima loppu ja ostin hänelle viimeksi synttärilahjaksi kirkkaanpunaiset farkut. Poika, 3v, toivoi silloin synttärilahjaksi punaisia farkkuja ja mustaa kynsilakkaa. :) Farkut ostin, kynsilakkaa en. Olisi saattanut saada pikkupojan isä sydärin jos täti ostaa kynsilakkaa. (Tosin tämä täti oli toiveesta vaan iloinen! ;) )

  VastaaPoista
 3. Todella kaunis mekko. Juuri tuollaiset haluaisin meidän tytöille :)

  Mun mielestä musta on tyylikäs väri myäs lapsilla.

  VastaaPoista
 4. Oi, olisin niin mielelläni lukenut lasten mustiinpukemisesta! Itsehän jouduin vastikään perustelemaan mustaa hääpukuani joillekin ihmisille, kun se oli niin "epätavallista" ja "outoa".

  Eli mun mielestä musta (ja mustavalkoinen) on ihan passeli väri myös lapsukaisille.

  VastaaPoista
 5. Eikö tuohon kapistukseen kompastu vähän turhan helposti?

  VastaaPoista
 6. Tosi suloinen O, mutta sama tuli mieleen kuin ylemmällä anonyymillä, laahaako tuo etuosa maata? Vai onko O vain vinossa koko tyttö? Itse suhteellisen hyvin motoristisesti jo kehittyneenä olisin nimittäin naamallani ihan heti tuon kanssa :D

  VastaaPoista
 7. Ihana raitamekko!
  Meillä on tuo sana malli punavalkoisilla palloilla. Ostettiin vauvalle, ja nyt se menee tunikana.

  ..ja sen etulipareen voi vetäistä solmulle, jos se meinaa menoa haitata. Muistaakseni se on suunniteltu juurikin niin..

  VastaaPoista
 8. Ihana! Lapsenahan oli ihan parasta istua jalat koukussa ja paita vedettynä polvien yli (mistä aina toruttiin ettei paita veny) - tuohan on siihenkin tarkoitukseen ihan sopiva. :) Mutta tosiaan, miten se kompastuminen?

  VastaaPoista
 9. AIVAN IHANA!!!!
  Mäki haluun tommosen itelleni:)

  (http://hardknocklife-miiu.blogspot.com/)

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!