20120513

melkein ja ihan

Melkein kuin olisi ollut kesä ja melkein kuin olisi ollut tyylikäs ja ei edes melkein vaan ihan täydellinen äitienpäivä. Kuulas, täynnä hyvää ruokaa, kahvia, kakkua, naurua. Jäätelöä, kikatusta, haleja, suukkoja ja aurinkoa. Äitejä, Mummuja ja Mammeja. Pieniä muruja ja isompiakin palasia. Lisää tätä, kiitos. Äitienpäivällä tai ilman.


Ja asuhan on tietenkin puoliksi Hollannista, ketjuröykkiö hieman liian massiivinen mutta siksi varmaan  niin ihana, korkkarit pitkästä aikaa jalassa oudot ja laukku Lumi ja aivan liian pieni kaikelle sille mitä äitienpäivälounaalla pitää allekirjoittaneen mielestä olla mukana. Vielä kun tuossa mekossa olisi taskut niin se olisi ihan eikä melkein.


5 kommenttia:

 1. Noi sukkikset ovat aivan täydelliset, mistä tuollaisia löytää?

  Sunnuntai oli ihana, kesä tulee sittenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sukkikset ovat Monkista, ihan noita samoja ei taida enää saada mutta jossain vaiheessa oli samantyylisiä eri väriyhdistelmällä. :)

   Ja todellakin, kesä tulee! <3

   Poista
 2. Anteeksi, mutta haluaisin todella palavasti tietää minkä merkkiset nuo mekko ja ketjuröykkiö ovat. Että olisko mulla mahdollisuuksia myös omistaa molemmat, tai edes tuo kaulakoru. Aargh... Ne on upeet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei tarvitse pyydellä anteeksi. Yleensä olen kertonutkin vähän tarkemmin, nyt se jotenkin jäi. :D

   Mekko sekä ketjuröykkiö ovat molemmat Hollannista. Mekko Didistä ja ketjuröykkiö River Islandilta. Samanoloista ketjukasaa on ainakin Firetrapilla verkkokaupassaan ja Ebay voi olla myös kokeilemisen arvoinen paikka. :)

   Poista
 3. Tämäkö? Hmm... Mulla olis omasta takaa jo osa tarpeista tuon tekemiseen itse...

  http://www.riverisland.com/Online/women/jewellery/necklaces--collars/silver-tone-multi-row-clasp-necklace-616945

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!