20120515

kuvaa kuvaa

On kyllä taas niin parempi myöhään kuin ei milloinkaan mutta ei anneta sen häiritä. Tänään 15. toukokuuta vietetään nimittäin maailman ensimmäistä kansainvälistä valokuvauspäivää ja sen tarkoituksena on tallentaa tänään kuvattua arkielämää kuvaavaa kuvamateriaalia eri puolilta maailmaa.

Yhden vuorokauden aikana otetut kuvat kootaan valtavaksi kuva-arkistoksi, joka jälkipolville säilyttämisen lisäksi muuntautuu myös A Day In The World -kokoelmateokseksi marraskuussa. Valokuvauspäivän järjestää ruotsalainen voittoa tavoittelematon Expressions of Humankind -järjestö ja lisätietoja tapahtumasta löydät osoitteesta www.aday.org. Samaiseen paikkaan voit tästä päivästä lähtien myös ladata omat kuvasi mukaan tempaukseen.

Koska itse kuvaan luultavasti joka tapauksessa ainakin jotain tänään, aion ehdottomasti olla mukana. Oletko sinäkin?


Aihetta sopivasti sivuten, minun on pakko myös hehkuttaa, että ensimmäinen Dianallani kuvattu rulla on nyt täynnä ja odottelee, että ehdin viedä sen kehitettäväksi. Valokuvauspäivään aion sen sijaan kärsimättömänä osallistua ihan tuolla tutulla digijärkkärilläni kuitenkin vaikka saattahan sinne filmillekin jotain tallentua, kuka tietää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä!