20120528

katkonaista ja kaunista

Lauantai oli oudon hyvällä tavalla sirpaleinen, liitoksistaan natiseva, rönsyili joka suuntaan. Siitä ei edes voi kirjoittaa draaman kaarella etenevää postausta koska se muodostui erilaisista ja eri muotoisista tilanteista joista jokainen oli oma pieni tähtihetkensä.

///

Kesäiseen säähän sopivasti sonnustauduin mustaan. Olin omasta mielestäni väristä huolimatta keveästi pukeutunut kunnes juna-asemalla vastaan tuli lauma teinityttöjä vesirajashortseissa ja pikkuruisissa topeissa.


///

Fashion Stock Sales on vakiinnuttanut paikkansa kalenterissani. Olin joka tapauksessa menossa kun J soitti ja kysyi, että josko tänäkin vuonna. Vilinää ja vinhoja tuotteita riitti, Gaultier-cola oli kylmää ja muutama ostoskin tuli tehtyä. Emme myöskään olleet ainoat paikan päälle saapuneet, tungos oli melkoinen.


Ostokset noudattelivat myös mustavalkoista linjaa, niistä lisää kun ne yksitellen siirtyvät mukaan arkielämään.

///

Niin paljon kuin kyseisen tapahtuman myyjistä ja tuotteista pidänkin, olen kaivannut hieman uutta verta ja potkua mukaan. Jussi Salmisen O LAV vetosi minuun samantien. Oli virkistävää löytää jotain uutta joka humoristisella synkkyydellään puhutteli välittömästi ja toivon, että tätä saadaan vielä lisääkin. Apinahuivi jäi vähän kaivelemaan, se olisi ollut mainio synkennys kesävaatekavalkaadiini. Siis siihen mustaan kasaan toppeja ja tunikoita. Olisin itseasiassa täydentänyt myös tuota samaista synkkää kasaa elleivät myynnissä olleet mallikappaleet olisi olleet kaikki noin metrin minua pidemmille ihmisille suunniteltuja.
www.olavfashion.com

///

Huikeita lastenvaatteita tehtaileva Punainen Norsu oli myös paikalla. Kierrätystä kunnioittava ja alati uudistuva mallisto oli jälleen kutkuttava. Meillähän on siis Norsulta ostettu ihana pitsimekko joka on kerta toisensa jälkeen toiminut O:n juhla-asuna niin omissa kuin muidenkin kekkereissä. Alunperin tutustuin merkkiin etsiessäni O:lle yksivuotismekkoa kuvauksiin ja kun se oikea tuli vastaan, löysin samalla merkin muutkin ihanuudet. Kuka voisikaan vastustaa esimerkiksi mäyränkuvalla varustettua mustikkamekkoa!


www.punainennorsu.com

///

Toinen merkki jonka rekit olisin voinut tyhjentää samantien mukaani on 2OR+BYYAT. Jokin näissä epäsymmetrisissä, haalean murretunsävyisissä ja uskomattoman keveissä ja ilmavissa vaatteissa viehättää. En panisi pahakseni kyllä näitä rouheita rannekorujakaan.
www.2orplus.com

///

Vaikka olenkin muutoin melko impulsiivinen, joitain ostoksia jään aina jahkailemaan. Käyn kerta kerran jälkeen ihailemassa samoja juttuja ja saatan pohtia kauankin jonkun tietyn asian hankkimista. Pilkunviilauksestani tunnettuna olen himoinnut hopeista Chao&Eeron pilkkukorua ja nyt kun se tuli myyjäishinnalla vastaan, päätin vihdoin sijoittaa.


Uskomatonta mutta totta, ehdin pitää korua vartin kunnes se katosi. Sen lisäksi, etten ole pitkään aikaan kadottanut mitään, harmitti vielä enemmän se, että kyseessä oli näinkin pitkän harkinnan jälkeen tehty nappiostos. Kävelimme katoamisreitin kahteenkin kertaan läpi mutta niin vain oli koru näemmä löytänyt jo uuden (toivottavasti onnellisen) omistajan.

www.chaoandeerojewel.com

///

Vanhan (ja pontevan korunetsinnän) jälkeen oli vuorossa toisenlainen myyntitapahtuma eli Arts Exposed. Tarjonta oli sielläkin varsin kutkuttava mutta liekö sitten tuo aiempi pettymys vai väsymys syynä, tyydyin lähinnä kiertelemään ja katselemaan. Jotain ihan pikkuruista tarttui mukaankin mutta se matkaa salaiselle blogiystävälle eikä täten päässyt kuviin mukaan.Arts Exposed facebookissa.

Paviljonki

///

Loppuilta oli yhtä pirstaleinen sekin. Tavoistamme poiketen eli pelkän vankan kantabaarin kuluttamisen sijaan päädyimme useisiin eri paikkoihin, kävimme synkistelemässä Stagessa, onnittelemassa synttärisankaria Beefissä, euroviisuhurmoksessa Hugossa sekä revittelemässä tanssilattialla Rocksissa. Ja mikä hassuinta, ehdimme nähdä ison liudan tuttujakin ihan sattumalta.

///

Alusta loppuun saakka seikkailua seikkailun perään mutta samaan aikaan oudon inspiroivaa. Ehkä se on juuri se yllätyksellisyys, uusien asioiden, paikkojen, merkkien ja ihmisten löytäminen mikä tässä lauantaissa vetosi. Tietynlainen hallittu kaaos on minulle useimmiten se joka antaa taas energiaa pitkäksi aikaa niin henkisesti kuin visuaalisestikin. Ja J:lle tietenkin iso kiitos niin seurasta kuin suuresta osasta kuviakin.


1 kommentti:

  1. Voi kökkö tuo korun katoaminen! =P Itseä ainakin harmittais ihan vietävästi.. Kummallista että laadukas koru noin vaan pääsisi itsestään aukeamaan/irtoamaan tms.. :/

    VastaaPoista

Kerro ihmeessä!