20120518

ihan rutussa

Kuten sanoin, koko Amsterdamia ei voi tuoda mukanaan mutta aika paljon sinne matkalaukkuun kuitenkin mahtui. Hauskana sattumana mukaan tarttui useita asioita jotka toin kotiin rutussa. Ei siksi, että ne olisivat menneet rikki matkalla vaan siksi, että se on niiden koko idea.


Kun vierailin ensimmäistä kertaa puukenkämaassa vuonna 2005, toin tuliaisiksi useammallekin lähipiiristä näitä keraamisia rutistettuja mukeja. Jokin niissä viehätti niin paljon, että jäin vähän harmittelemaan ettei tullut koskaan itselle ostettua yhtään. Nyt näitä tuli taas vastaan ja otin (hyvin pakatun) riskin ja hamstrasin kotiinkin pienen kokoelman. Rutussa vaan ei luojan kiitos rikki. Saattoi muutama pienempi versio matkata myös lähipiirin kokoelmaan kartuttamaan.Ruttuisia olivat muutamat muutkin tuliaiset. Löysin samaisesta putiikista ihanan ryppyyntymistä pelkäämättömän pehmeän kartan ja mikä vielä hauskempaa, siitä värikkäämmän junioriversionkin. Soft City Map on paitsi lapsiystävällinen, myös hauskan näköinen.
Infografiikan suurena rakastajana aion toki laittaa nämä molemmat meille esille. Tuo hillitympi päätynee työhuoneen seinälle ja kirkasvärisempi olohuoneeseen. Molemmat muistuttamaan siitä kaupungista joka saa sydämenkin ihan ruttuun.3 kommenttia:

 1. Ihania nuo kirkkaat lasit! Minulla noita valkoisia, mutta kirkkaita en olekaan nähnyt! Vau!

  VastaaPoista
 2. Hauskoja laseja! Noita pehmokarttoja tehdään muuten Helsingistäkin :)

  VastaaPoista
 3. ihan sairaan mageita laseja, pitää heti hankkia jos jossain niihin törmään! :P
  Kiva blogi muutenkin sulla, tervetuloa myös vastavierailulle minun blogiini :)

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!