20120510

gradient is the new black

Tätä on ollut ilmassa jo jonkin aikaa mutta vasta matkalla minulle kirkastui muutama värillinen asia. Neonvärit ovat ensinnäkin tehneet massiivisen paluun ja vaikka Suomessakin niitä on näkynyt jo erinäisissä paikoissa, uskon niiden tulvivan vielä yli äyräiden päätellen Amsterdamin tarjonnasta. Omaakin silmää on oudosti alkanut miellyttää kirkas neonoranssi tai fluoripinkki vähän liiankin kanssa ja tummanpuhuva vaatekaappini on mennyt suorastaan myttyyn vasten takaseinää pelätessään niiden invaasiota. 

Toinen selkeästi nouseva trendi ovat liukuvärit ja myönnettäköön, että myös tämä on vaatinut hieman nikottelua. Yhdistän liukuvärit voimakkaasti internetin alkuhuuman nettivisujen suunnitteluun sekä kökköjen powerpointtien elävöittämiseen käytettävään elementtiin joka päinvastoin, tappaa lopunkin luovuuden niistä tekstilaatikoista ja lisäksi useimmiten tekee niistä vaikeasti luettavia.

Nyt on kuitenkin pakko kääntää kelkka sillä jostain syystä nämä kauniisti sävyä vaihtavat väripinnat kertakaikkiaan hivelevät silmää lähes värissä kuin värissä. Vaatekaapin lisäksi voisin täyttää näillä myös kotia. Oikeastaanhan ne melkein joka kuvassa taustana palvelevat keittiön verhotkin menevät tavallaan tähän kategoriaan. Uskon vakaasti liukuvärien valtaavan enemmänkin alaa kunhan ne pääsevät kunnolla vauhtiin ja voi pojat minä odotan sitä innolla. Aloitin hillitysti jo Hollannissa ja kävin nappaamassa H&M:ltä harmaamustan topin, hieman kaivelemaan jäi Zaran uskomattoman kaunis laukku samoilla sävyillä mutta ne olivat loppu kun tulin uudestaan paikan päälle sitä etsimään. Zara tuntui muutenkin olevan etunenässä niin neonvärien kuin liukujenkin suhteen. 

Pinterest tietenkin pursuaa myös vaikka mitä tällä hakusanalla ja kieltämättä minullakin muhii jo päässä pari ideaa jotka on varmaan pakko toteuttaa. Sitten kun joku vielä opettaisi kynsilakkakoheltajan tekemään kynsiinkin kauniin gradientin ja teleporttaisi nuo Zaran laukun tänne niin koko kevät olisi pelastettu. 


3 kommenttia:

  1. Meikkisienellähän nuo tuntuvat gradientia kynsiinsä tuputtelevan. Youtubesta löytyy useampiakin tutorial-videoita, jos jaksaa alkaa nysväämään :) (ja onnistuu pääsemään hyvään lopputulokseen. Tämä kynsiperfektionisti ei edes viitsi yrittää) Hienoja olisivat kyllä.

    VastaaPoista
  2. Mä olen aika käsi mitä tulee pieneen nysväämiseen, mutta yllättävän helposti tuollaiset gradient-kynnet saa tehtyä.

    VastaaPoista
  3. Tässä on aika hyvä ohje: http://www.thenailasaurus.com/2012/04/gradient-nails-picture-tutorial.html

    VastaaPoista

Kerro ihmeessä!