20120515

eikö sen pitänyt olla joku kahvijuttu?

Perjantaina suuntasin mustassa kuoressa saapunut kutsu kädessäni niin sanotusti aitiopaikalle. Aitiopaikalle niin uuden Nespresso-kahvin lanseeraamisessa kuin myös ihan kirjaimellisesti Helsingin kattojen ylle jossa ne lanseerausta juhlistavat kekkerit pidettiin. Näemmä koko Helsingin (kahvi)kerma oli saapunut paikalle (se miksi myös minä sain kutsun on jäänyt vielä hieman hämärän peittoon) ja pienestä saapumissateesta huolimatta tunnelma oli katossa, lattiassa, kahvidrinkeissä ja kaikkialla varsin vauhdikas jo alkumetreillä.


Kuva: Mr. Robert Lindström

Desigual-toppini teki ensivisiittinsä ulkomaailman ja palveli oikein mainiosti mustien housujen kanssa. P piti imagoa yllä ja oli hymyilemättä kuvissa. Kameran osoittaessa muualle sateli kyllä niitä hymyjäkin. Osa kuvista on vielä Dianan syövereissä, saa nähdä mitä niissä näkyy vai näkyykö mitään. P maistoi myös itse juhlan pääjuomaa, Nespresso-koneella tehtyä kahvia joka oli kuulemma varsin hyvää. Nespresso-kapseleita löytyy todella laaja valikoima ja perusvalikoiman lisäksi on kuulemma tulossa myös kausimakuja ja -paahtoasteita. Itsehän keskityin lähinnä testaamaan varsin perusteellisesti niin samaisesta kahvista tehtyjä drinkkejä kuin Pipsa Hurmerinnan jälkiruokapisteen antimiakin. Oikeastaan ystäväni S tiedustelikin muutaman status-päivityksen jälkeen, että mitä ihmettä te juotte siellä, eikö sen pitänyt olla joku kahvijuttu?


Valtavan väenpaljouden ja vänkien puitteiden (Ravintola Bläk) lisäksi iltaa elävöittivät mm. Voice of Finland -voittaja Mikko Sipola sekä Axl Smith. Minulle illan suurin anti (niiden ihanien Vanilla Ice -drinkkien lisäksi tietysti) oli kuitenkin kauan kaivattu yhteinen aika P:n kanssa. 
Kaiken hulinan jälkeen oli hauskaa sulautua hulinaan yhdessä, loikoa sohvilla ja jutella kunnolla tehdä yhteispäivityksiä facebookiin, hengähtää hetki arjesta puhua O:sta ja suunnitella yhteisen Nespresso-koneen ostoa sekä kiistellä leikkimielisesti siitä, minkä värinen se sitten olisi. (Niin siis eihän tässä oikeasti ole edes mitään kiisteltävää, punainen Pixie sen olla pitää.)Kiitokset vielä Nespressolle, Milttonille (ja P:lle) kahvintuoksuisesta illasta, teki kyllä terää kaikin puolin! Ja olisi tehnyt muuten aamulla terää joku varsin tuju (n)espressokin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä!